Vučić raspisao vanredne parlamentarne izbore za 3. april

Ostavite komentar


  1. Steta sto recimo Enis Imamovic I na primer Saip Kamberi nece da se kandiduju za predsednika. E.Imamovic je sjajan lik,politicar i govornik.

  2. Sve se odvija u okviru zakonskih termina za raspisivanje izbora,pravo na kandidovanje imaju svi koji ispunjavaju zakonske uslove a pobediće najbolji kao i do sada,očekujemo još jednu pobedu Vučića i liste SNS!

  3. Ovaj narod se ponaša kao da ih je vučić lično hranio zadnjih 30 god, a ne oni sami sebe. Otimaće sve bezobzirnije.. ali to je patološka veza sa nasilnikom, što te više bije to ga više voliš. Narodu nek je Bog u pomoći, a i kontrolorima.

Ostavite komentar


Politika

Manojlović: Kreni-promeni dao doprinos izborima 17. decembra 10

Manojlović: Kreni-promeni dao doprinos izborima 17. decembra

Pokret "Kreni-promeni" nije izlazio na izbore 17. decembra, ali je na tim izborima učestvovao tako što je predočio određene ideje, pozivao građane da izađu i glasaju za opozicione stranke, obučio 1.000 kontrolora za opozicione stranke i imao 233 posmatrača, izjavio je danas direktor kampanje tog pokreta i kandidat za gradonačelnika Savo Manojlović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.