Vučić: Razgovaraću sa poljoprivrednicima ali ne sa profesionalnim demonstrantima 1Foto: BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV

Vučić je posle sednice Predsedništva SNS-a rekao da želi da priča sa svim poljoprivrednicima, ali da ne želi da razgovara sa „profesionalnim demonastrantima“.

On je navaeo da ne želi da priča sa ljudima kao što je Miran Pogačar, koji je bio jedan od organizatora protesta frilensera.

„Sad vidim da vozi traktor, ali metar napred, metar nazad. Jedino što znam je da mrzi Srbe do zla Boga. On i Brajan Brković svuda jure da pocepaju srpske zastave. Jesi li seljak, frilenser, izvršitelj, borac protiv izvršitelja? Pa, ništa – profesionalni demonstrant“ kazao je Vučić.

Rekao je i da će on lično da rešava probleme poljoprivrednika, ali ne tako što mu dovode predsednika mesnog odbora DS.

„A sa njim je predsednik mesnog odbora druge stranke. Dan i noć sam spreman da razgovaram sa poljoprivrednicima, ali neću sa onima koji cepaju srpske zastave i ubacuju dimne bombe u zgrade institucija“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je su ukupne subvencije 2012. godine bile 25,8 milijardi dinara, dok su danas 81 milijardu.

„Pogledajte sa kojim su traktorima tada izlazili na ulice, a sa kojim danas. Danas su to najmoderniji traktori. To nije da se smejete, to je na ponos. A pri tome ih pozivam da razgovaraju u svakom trenutku, da rešavamo probleme, a politički problemi nas ne zanimaju. Spreman sam da saslušam i da učinim“, rekao je Vučić nakon sednice Presedništva SNS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari