Vučić: Razgovori u Berlinu nemaju veze sa bilo kakvim rešenjem za Kosovo

Ostavite komentar


      1. Gde Taci i Haradinaj okom, tu nas Vule skokom!
        Znaci, u Berlin se mora ici, bez obzira sto je Vule rekao da nece pregovarati dok se takse ne ukinu.
        A onda su mu rekli, duso, pregovaraces kad mi to hocemo…

    1. Postovana Hari kiliko je tesko Vasem narodu na Kosovo mozete saznati ukoliko budete mij gost u Pristini. Budite lhubazna pa dodjite na tri dana u mom trisku.Birajte koje god zelite mesra gde zivi vas narod na Kosivo razgivarajre sa njima i saznacere pravu istinu kako zuve srbi na Kosovu.Bice mi drago da Vas ugostim u mijoj poridici a sacekacu Vas na grabuci sa buketim svezih prolecnih karajfila.Puno pozdrava Agroni

      1. Ti izdajnici nisu hteli da priznaju nezavisnost KiM, što je Vučić uradio potpisivanjem Briselskog sporazuma ( tačka 14 ) . Vučić i dalje živi i hrani vas botove od novca koji je dobio i dobija u ratama od te svojevrsne prodaje KiM .

  1. Znači biće, čim ti kažeš da neće. Ako je reč samo o „taksama“ zbog čega si tražio prijem kod Putina 7.maja? Biće da ti se jako žuri…

  2. „Ne postoji ta sila na svetu i taj čovek na svetu koji će da me natera da razgovaram o bilo čemu dok se takse ne povuku, ni Tramp lično da me pozove“… Čovek od reči, koji nikada ne laže.

  3. Ne zanima me uopste sta blebece, kao i uvek do sad, aktuelni predsednik Srbije. medjutim interesuje me kakav javni ugled ima njegov licni tabloid, da bi ga vi citirali cenjeni Danas ? Molim vas da prestanete da cenzurisete komentare vaseg redovnog citaoca.

  4. Od razgovora u Berlinu ne treba previše očekivati, jer Albanci nisu spremni za nikakav dogovor i po pitanju taksi, a i o nastavku dijaloga!!!!

    1. Ne rece li ovaj da nece pregovarati dok se ne ukinu takse???
      Zasto onda uopste ide u Berlin?
      Izgleda da kad taci i haradinaj pozovu, vucic ne sme da odbije.

  5. Predsednik je iskren i realan, da bismo svi shvatili sa kakvim prištinskim neuračunljivim manipulatorima imamo čast da pregovaramo.

  6. Sad je AV stvarno u MAT POZICIJI. Ispade da je AV sam sebi namestio zamku i upad u misolovku. Sto bi rekli veliki bosovi mafije PAMETNI IGRAJU UVEK NA GRESKU PROTIVNIKA, a ne nasilje I BLOKADE. Toliko o velikim strategijama i viziji vodje.

    1. I taman kad takvi kao ti pomisle da je Vucic u mat poziciji, on uvek pronadje pozitivno resenje i obezbedi podrsku jos veceg broja ljudi.

      1. Daj boze. Zelim mu sav uspeh u radu, ali izgubio je KRALJICU. A, bez nje ni casni remi ne moze izvuci.

  7. Kosovo je srce Srbije i ne smemo dozvoliti da nas gaze, moramo imati svoj stav i stiti interese nasih gradjana koji zive na Kosovu.Samo mudra politika vlade moze pozitivno resiti pitanje Kosova.

  8. Resenje ne postoji…takse i druge gluposti nemaju veze sa resenjem ovog problema

  9. Neophoodno je pokazati zelju za dijalogom, a da li ce do njega i doci, to zavisi od povlacenja taksi sa nasih proizvoda.

  10. Zašto uvek sve mora biti povezano sa temom Kosova.Postoje i druge teme o kojima Srbija može razgovarati.

  11. A šta tražiš tamo da ideš kad nema nikajve veze i ne moraš uopšte da ideš dialog dialog nama nikakve veze ni dialog onda

  12. Vucic je u teskoj panici i strahu..nema pojma kako da se izvuce iz svega ovoga..a i treba sacuvati steceno bogatstvo za ovih 7 godina.

  13. Dijalog koji vi vodite o razgranicenju je krsenje ustava. Ako je dijalog o pomirenju dva naroda u granicama Srbije, onda to svi mozemo razumeti.

  14. Posto ovaj oblik zivota uvek kaze tacno suprotno od istine onda su razgovori u Berlinu posveceni iskljucivo sporazumu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.