Vučić razvija privatno poslovni odnos sa partnerima iz UAE

Političke i poslovne veze predsednika Srbije sa Emiratima i dalje nejasne, kažu sagovornici Danasa

Ostavite komentar


      1. Ako sami ne vidite odgovor na pitanje: „da li Srbija neće imati baš ništa od pakovanja i proizvodnje vakcina“? ne verujem da ćete razumeti zbog čega je ceo ovaj tekst – glupost. Virus
        SARS Cov-2 neće nestati. Tu je i ostaće tu. Izbor je – vakcina ili bolest covid-19.
        To je izbor.
        Nadamo se kolektivnom imunitetu, ali i kad ga postignemo, verovatno će svake godine biti potrebna vakcinacija bar rizičnih grupa. Bez kolektivnog imuniteta koji obuhvata ceo svet, to je neizbežno.
        Imaćemo vakcina onoliko koliko nam je potrebno, uvek.
        Zdravlje nije dobit ? Meni jeste..

        1. Koji mozak trebaš da imaš da veruješ da postoji virus koji je prisutan na celoj Zemljinoj kugli u svim gradovima planete?? Da mu odgovaraju svi mogući klimatski uslovi??? I ko je mogao za tako kratko vreme da raširi virus???

  1. Ko god je ikada radio na stetu Srbije i njenog naroda- nije odgovarao. Zato smo tu gde jesmo. Jedne lopove, smenjuju drugi. E sad ko je veci lopov ili stetocina i nesposobnjakovic, to je jedino diskutabilno. Pojam odgovornosti ne postoji u Srbistanu.

    1. Postovani,
      Dobro je da postoji barem jedno umno stvorenje koje govori. Tacno ste rekli. Neverovatan nagon za deliktnim, prozima manjinski deo srpskog naroda i sve rezime koji su ga opasali od raspada Jugoslavije do danas, kroz JUL je kul i deo SPS, usisano u DS pa izbaceno u partija preduzeca danas. U Emiratima ne mozete biti drzavljanin niti obavljati poslove bez sponzora emiracanina, pa se dete Vucic zaigralo u ulozi sponzora naroda u Srbiji, a na teret toga naroda i zaduzujuci ga besomucno. Nijr jasno da li su ga mama ili tata ili ulica naucili da od obijanja trafika dobija humanu diplomu predsednika, kako sebe smatra i kako nije jedini. To je zato sto ima gde da pere prljavstinu.

  2. Partnerstvo sa UAE svakako može da ojača privrednu sliku naše zemlje.

  3. Bravo samo štete od Vučica , fabrike , bolnice , škole ,vrtici , bolnice , plate , penzije , brza pruga , beograd na vodi , avioni , tenkovi ,PVO ma samo šteta , a nema para na Mauricijusu ni u Švajcarskoj ni u Srbiji !

  4. Ne znam za privatne veze al vidim da Beograd noću blješti, da ne kažem sija, zato manite se negativne kampanje i uradite nešto pozitivno.

  5. Meni deluje da ovo može da bude korisno za Srbiju, mislim oni imaju stvari koje mi nemamo a mi imamo mnogo toga što njima fali, čista matematika.

  6. Iskreno, malo mi je muka što ga više prozivaju na svakom koraku, stvarno bih voleo malo više takozvane pozitivne kampanje od ovih „opozicionara“ da malo zapnu, ovim piš…. uz vetar samo će zaostati daleko iza njega.

  7. Predsednik je bio u zvanicnoj a ne privatnoj poseti. To je razlika, zar ne?

  8. Sad ste ga Preterali nacisto
    Vi idete iz kraja u Krajnjost
    I Baš zbog ovakvih Stvari na Izborima dibicete Nula Bodova

  9. Možemo li znati, građane koje strane službe zanimaju detalji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.