Vučić: Sa Bajdenom imam veoma dobar i pristojan odnos

Ostavite komentar


  1. Licemerni bolesnik, lažov, iskompleksirani nesposobnjaković bez dana radnog staža, pljačkaš penzionera i države Srbije.

  2. Ovo su priče „kako mali Perica zamišlja sebe“ namenjene dovoljno naivnima koji će u njih poverovati. Ono što je tužno to je da kod nas postoji ogroman broj takvih.

    1. Prvo, „Kosovo“ ne postoji, već postoji Kosmet,drugo, ono što ima tzv.Kosovo ne može se nazvati vojskom, i treće, i da Kfor može da bude faktor mira na toj teritoriji, ne bi Srbi živeli i getoima.

  3. Ma to ti je brat, kao Bin Zaed, Bin Laden, Erdogan i ostala tvoja familija. Znaš li kako su se oslovljavali u Koza Nostri? Braća naravno. Ista porodica.

  4. Jedino sa svojim narodom nemaš ni dobar, a kamoli pristojan odnos. E zbog toga u budućnosti gradjani Srbije neće morati ništa lepiti preko tvog imena, kao što si ti lepio preko imena Zorana Djindjića u njegovoj ulici. Samog si sebe strpao u koš sa Miloševićem.

  5. Umukni više! Isuviše si štete svojim glupim, nepromišljenim i nepotrebnim izjavama, naneo Srbiji. Pa nije Srbija tvoja privatna prćija. Mora biti da Bog pošalje takve kao što si ti da otrezni jedan narod, da zna šta mu je činiti i u kojem pravcu da krene. A to znači ka EU, ali bez tebe.

  6. Opet si se nahvalio. Sta imas ti sa Bajdenom, kao sto nisi imao ni sa Trampom. Ti nemas dobar odnos sa gradjanima Srbije, sa demokratijom, sa postenjem i sa istinom.

  7. Naša vlast ima mnogo bolje odnose sa Bajdenom nego sa Trampom ali bi Srbiji više odgovara politika koju je vodio Tramp.

  8. Sve vam verujemo ,bez ikakve sumnje ,i vasim ekspertima ..
    Ocekujemo obracun kod OK korala ,“ Maljem mafiju u glavu „

  9. „Ja ću uvek da pokažem poštovanje Bajdenu, nikada ga ničim nisam uvredio“ Stvarno smo prejadni.

  10. Nadam se da SAD nece igrati na kartu pristinskih vlasti, da mozemo lobirati u nasem interesu kod Bajdena.

    1. Polako sa donošenjem odluka, još uvek ništa nije gotovo, ne zna se ko je pobednik izbora u Americi, i još dugo se to neće znati, dok se ovo sve ne razmrsi.

  11. Iskreno se nadam da će Vučić uspeti da iskoristi dobre lične odnose sa Bajdenom u cilju unapređenja odnosa SAD i Srbije

    1. Visoka politika se ne može nazvati halucinacijom, već kao što je Njegoš rekao,“Ko na brdu, ak i malo stoji, više vidi nego onaj pod brdom“!

  12. Svi koji smo protiv Vučića nadamo se novom predsedniku Bajdenu da će nas ratosiljati Kosova, i pomoći Djilasu na sledećim izborima.Onda Srbija u Nato …eto prosperiteta.

  13. Nama je u interesu da imamo dobre odnose sa svima a ne samo sa SAD-om zbog bolje sutrašnjice našeg naroda i rešavanja pitanja.

  14. Srbija poštuje želju i izbor građana SAD i nastaviće da gradi prijateljske odnose sa Bajenom i njegovom administracijom.

  15. To je bilo onomad kad je Bajden bio POTPREDSEDNIK, a DERIPASKA bio glavni ruski kordinator za ove prostore. Sad je situacija bitno drugacija. Nasa adresa za kontakt bice potpredsednica KAMALA HARIS. A, Rusi su jos od 1.jula promenili tajkunsku ekonomsku politiku za DRZAVNI KAPITALIZAM, gde je glavni potpredsednik vlade Belousov.
    VLADAVINA KOALICIJE posle 30 godina je zavrsena, i sad se sve vraca na stare pozicije. Srbija je tu samo protocni bojler od Zapada ka Istoku, a nasa vlada bice onakva kakve figure postave u Moskvi i Vasingtonu. Dakle, posle osam godina ove vlasti, verovatno vec u martu mozemo ocekivati nove izbore na svim nivoima i promenu SLUGA VLASTI sto bi Zelenski rekao.

  16. Srbija će se prilagoditi politici SAD u budućnosti, prethodni period je pokazao da kada su oni dobronamerni i odnosi bivaju bolji.

  17. Srbija je lider i pokretac razvoja u regionu,tako da koliko je nama potrebna Amerika i mi smo njoj.

  18. Nadam se da će i Bajden imati dovoljno sluha da čuje probleme koje ima Beograd sa Prištinom i da će pomoći u nastavku pregovora.

    1. Bajden ima odličan sluh i još bolje pamćenje, na našu veliku žalost. Ne bi trebalo zaboraviti da je on izuzetno dobar poznavalac bivše SFRJ i zna tačno ko je šta radio poslednjih 30 godina u ovim krajevima, na našu nevolju.

  19. Nasa je sreca sto nas vode odgovorni politicari i sa svima imamo dobar odnos, da je Djilas predsednik vrv bi vodili rat sa nekim sad.

  20. Mlitavi sipac neistina i lazi. Vladavina najgorih, najkorumpiranijih organizovanih kriminalaca vise govori o Srbiji i njenim gradjanima od bilo cega drugog.

  21. Trampova politika prema našoj zemlji je bila fleksibilnija jer je imao sluha da čuje i našu stranu. Pošto smo to uspeli, nastavićemo da radimo dalje kao zemlja na unapređenju naših odnosa sa SAD-om.

  22. Politika mira i stabilnosti je ključna, kako bismo mogli da dođemo do kompromisnog rešenja za KiM.

  23. Nadamo se da cemo odrzati korektan odnos sa SAD, tj. Bajdenom, jer Srbija je danas zemlja koja je zainteresovana za mirno resenje i odrzavanje stabilnosti regiona.

  24. Obostrani je interes, i Srbije, i Amerike, da i u budućem periodu odnosi izmedju dve zemlje idu uzlaznom putanjom.

  25. Znate onu pjesmu Moja je zenica pticica sjelica sad voli jednog pa onda
    drugog. Takav je i predsjednik Srbije
    gospodine Vucicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.