Vučić sa Borisovim i Orbanom

Ostavite komentar


  1. Problemi oko energetskih pitanja i kriza sa izbeglicama iz Sirije, su prave stvari za razgovor tri premijera. Dogovor kuću gradi.

  2. Da bi se očuvao mir i stabilnost u regionu moraju se rešiti trenutni problemi sa kojima se Srbija suočava, neophodno je rešiti problem migrantske krize. Problem će se lakše rešiti ukoliko dobijemo podršku Mađarske i Bugarske. Zato je saradnja sa ove dve zemlje jako bitna za Srbiju.

  3. SAD su nam Južni tok ukinuli i oštetili budžet Srbije godišnje za pola milijarde evra, naravno, gasa i dalje nema,što se tiče migranata, ako ih Turska pusti ima da napreve haos!

  4. Svakodnevne aktivnosti su ono što se traži da bi neki državnik bio uspešan. Aktivan na svim poljima

  5. Sigurno je da se moramo sa susedima zajednički boriti protiv migrantske krize,moramo te probleme rešavati u hodu,najbitnija je saradnja ove tri države i zato sve pohvale za ovaj sastanak.

  6. Ovaj trilateralni sastanak je veoma bitan,zajedno sa Mađarskom i Bugarskom moramo rešavati probleme i sigurno je da ćemo zajednički i raditi na tome.

  7. Potrebno je što pre da se problemi reše. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani žive bolje. Migrantska kriza je na prvom mesto trebalo bi da se rešava i da se smire strasti na juguSrbije i Makedonije.Jako je potrebno naći zajednička rešenja za sve probleme.

  8. Lideri dve susedne zemlje izuzetno cene i poštuju mišljenje Vučića oko rešavanja problema u regionu, a posebno kako Srbija tako uspešno rešava problem migranata i na koji način da se najbezbolnije prevaziđe migrantska kriza.

  9. Srbija ima odlicnu saradnju sa komsijama i verujem da ce se dogovoriti zajednicko cuvanje granica i kontrolisanje migranata.

  10. Srpska privreda se polako budi posle onih katastrofalnih privatizacija demokrata a izgradnja ovog gasovoda bi tome znatno doprinela.

  11. Sendvičari ubijaju u komentarima. Borba za zaposlenje članstva SNS se nastavlja. Gde će vas smestiti? Botovi skupljaju poene, dok građani Srbije gladuju, to je ta napredna filozofija. Srbija je stvarno ugasila. Samo neka poslednji koji iz Srbije ode ugasi svetlo, struja i ovako poskupljuje na svakih pola godine, džaba da gori, a tobože štedimo. Ne znam zašto sam vam ovo ispričao, ali ne šteti pročitati, a što ne šteti onda koristi, ili je tako nekako govorio Lane Gutović.

  12. Mnogo je lakse kad se zajednicki deluje jer se svaka zemlja sama ne moze izboriti sa migrantskom krizom.

  13. Aleksandar Vucic nastavlja sa dobrom praksom, da ima dobru saradnju sa premijerima u regionu. Tako ce i ovaj susret Vucica, Borisova, Orbana i Ponte nadam se proteci u tom duhu jer ima dosta problema koji opterecuju i jedne i druge tu pre svega mislim na migrante. Saradnja na regionalnom nivou mora da se odrzava, a ne da imamo razlicite poglede na probleme.

  14. Ovo je sjajna prilika da nas premijer predstavi nase vidjenje migrantske krize. Mislim da tu ima mnogo posla sa kojim treba sto pre da se pocne. Nadam se da ce se neki uspeh postici.

  15. Susret koji donosi nove mogućnosti za snabdevanje Srbije gasom kao i rešenja za migrante kojih je veoma mnogo na graničnim prelazima.

  16. Migrantska kriza je problem koji treba da se resi sto pre. Ceo slucaj treba da se resi kako problem ne bi postao toliko ozbiljan da ne moze da se resi.

  17. Nijedan premijer do sada nije ovoliko mnogo radio i doprinosio razvoju Srbije kao što to radi Vučić. Svaka čast!

  18. Komesarijat za izbeglice i migracije svakako se bavi ovim problemom, ali i drzavni vrhovi moraju biti ukljuceni u resavanju istog.

  19. Veoma bitna sradnja sa najbližim komsijama je preko potrebna iz mnogo razloga tako da je i ovaj sastanak konstruktivan i koristan za sve tri drzave.

  20. Energetika, izbeglice ali i saradnja. Destabilizacija regiona je pokušaj neki suseda sa druge strane, bogami i Mađarskih.

  21. Pitanje energetske bezbednosti i efikasnosi je i te kako bitno i dobro je da se na ovom sastakju o tome razgovara.

  22. Treba napraviti dogovor kako što lakše rešiti problem migranata. Ipak je to zajednički cilj.

  23. Saradnja sa Mađarskom i Bugarskom je jako važna za Srbiju, naročito jer su to naši susedi sa kojima treba da izgradimo što bolje odnose. To je u interesu svih nas, problem migrantske krize mora se rešiti što pre.

  24. SAD su nas dovele pred svršen čin, nema Južnog toka a gasa nema, a EU se plaši migranata pa s e odrekla svojih članica treće lige EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.