Vučić i prestolonaslednik Abu Dabija razgovarali o investicijama i saradnji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE)

Ostavite komentar


  1. pa kada preko medija krene da prosipa znanje o borbi protiv virusa – ugasiće ceo klizni štab. Teško onima koji budu morali da ga slušaju – a neki će morati.

  2. ambasador Srbije u Emiratima je S. V. koji u penziji od 2013. (Jer je 1948 godiste, penzionisanje obavezno po Zakonu o radu sa 65). Inace je vrlo poznat u MSP po tome sto ne zna NIJEDAN strani jezik. Zato je ranije bio na sluzbama uglavnom u BiH, Hrvatskoj i susedima. Inace, nije ni diplomata, zaposlio se kao administrativac-arhivar, a kasnije uz rad, „zavrsio“ i fakultet.
    Sve gornje su poznate i proverljive cinjenice, pitajte u MSP i trazite originale dokumenata

      1. ambasador jeste odavno penzioner. Dakle iz budzeta Srbije prima vec godinama istovremeno:
        1) veliku dinarsku pènziju
        2) ambasadorsku platu (oko 4500 evra), plus dodatke, reprezentaciju, plus rezidencija, sofer, limuzina sluzbena, fri sopovi sa povlascenim cenama, batler, kucna pomocnica……

  3. Biće sve to interesantno kada se bude pisala istorija. Šta to mi imamo sa njima, a šta oni imaju sa nama.

  4. Da li je kabinet predsednika cuo za video konferencije u ova teska vremena? Ako jeste, znaci da niko ne sme da mu se suprotstavi kad zeli po svaku cenu da putuje svetom u vreme pandemije. A u Srbiji, koju naziva svojom, 4.500 novoinficiranih za samo 24 h! Voli covek da putuje po svaku cenu!

      1. pa vec je ulozio one 4 milijarde. Otvorio fabriku Mubadala i delova za Boing. Unaprediio poljoprivredu. Kupio stadione i fudbalske klubove…….a automobili lete

  5. Znaci,AV je otisao tamo negde gde mi gradjani Srbije ne znamo ni zasto ni zbog cega.Av sigurno nije leteo tamo negde o svom trosku vec o trosku gradjana Srbije.E sad,postavlja se pitanje sta drzava Srbija ima od toga?Pazi,AV se nasao sa svojim prijateljem,nekim tamo seikom?!!Po kojoj odluci vlade ili po kom osnovu je AV odleteo tamo negde ?Koliko ce to da kosta gradjane Srbije?Sutra moze da mu se cefne i on nam samo objavi da je,npr.,odleteo za KostarikuI?I sta onda?

  6. aman covece dosta sa „investicijama“, zaduzivanjem . Ko ce to da vraca budalcino??? Narode oseveri se krajnje je vreme

  7. Za Srbiju je najbitnije da klan ima pristup svojim bankovskim kontima i u ovoj destinaciji.

  8. Znaci da je jos jedna velka pljacka Srbije na pomolu, bas kao tzv Beograd na vodi Air Serbia itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.