Vučić sa evropskim ambasadorima o evrointegraciji, regionu i saradnji

Ostavite komentar


  1. Veliki manipulant dize galamu i dimnu zavesu da bi sakrio sledece:
    „Savet ministara Evropske unije je zaključio da nisu ispunjeni uslovi da se otvori neko novo poglavlja u pregovorima o članstvu sa Srbijom i potrebno je da za to dođe do napretka u pitanjima demokratije, nezavisnosti pravosuđa, slobode izražavanja i medija, izjavio je danas u Briselu nemački ministar za Evropu Mihael Rot.
    0Piše: Beta08. decembra 2020. 17.23 Izmenjeno: 17.25
    On je to rekao na završetku dvodnevnog zasedanja šefova diplomatija EU. „Savet ministara je zaključio da uslovi za nisu dovoljno ispunjeni da se otvori neko novo poglavlje“ u pregovorima sa Srbijom, stavio je do znanja nemački ministar za Evropu.“

      1. Trla baba lan da joj prođe dan da joj prođe da joj prođe…još jedan pljačkaški dan…i ovi nije sarkazam njegov burazeru.

  2. Veliki pozdrav za Violu, obavestite je da je odrzan sastanak pa neka pogleda sta je izjavljivala pre neki dan.

  3. I pored svih prepreka i teske situacije u kojoj se nalazimo, Srbija ne odustaje od svog evropskog puta i svog konacnog cilja, ravnopravnog clanstva u EU.

  4. Hoće pare, a EU novac uslovljava ponašanjem po svojim pravilima. Kad krenemo sad sa ekologijom i ženskim pravima po Kuriru i Informeru – ima da pršti. Dragi Bože, smiluj se na nas grešnike.

  5. Kao miroljubiva zemlja nastavicemo tim putem da se borimo za ulazak u EU ali to ne znaci da cemo pristati na odricanje Kosova kao sto se provlaci kroz neke redove… Tudje necemo nase nedamo !

  6. Srbija jeste orijentisana ka svom članstvu u EU i maksimalno je posvećena tome, ali mora se priznati da su pritisci da se prizna Kosovo ogromni iako je to priznanje nezamislivo. To je jedna strašna ucena kojom žele da ponište sve ono dobro što je postignuto u našoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.