Vučić sa Pensom: Govorio sam bez rukavica

Predsednik je ocenio da činjenica da ga je Pens ispratio do kapija Bele kuće predstavlja veliku čast ne njemu, već Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ispratio ga do kapije jer video da je slepac pa da mu pokaze izlaz.

  2. Patoloski lazov opsenjuje prostotu, sama cinjenica da se susrece s potpredsednikom govori da je Srbija svrstana u zemlje s kojima se ne razgovara vec naredjuje. Djindjic je razgovarao s Busom, mali radikalski segrt do americkog predsednika nikad stici nece.

  3. Kako se to u nas Poslovično kaže,, ZAVISI KOJIMA SE TRENUTNO,,POSLUŽIO,,,Ima gi razni, u političkom kuferu, ,NAUČILI SMO To još DOK BEŠE ,Najbolji i najdosledniji,,,đak,, POSEBNOG,,DOKTORA,,.Što nas je Baš,,PROSLAVIO,,,na svetskoj sceni,U Poznatoj TRIJADI,,JOŠ 90,tih,Nema tog belila kojima bi se takvi,c.v obelili ,posebno kod takvih,,Radnika, s PRAZNOM ,,RADNOM KNJIŽICOM OSIM,PEČATIRANOM U,OTADŽBINSKOJ ,,UPRAVI,,, ,,ZABORAVIO,,PO DIFOLTU Da Se od njegove klin čorbe ,,spontano,, Najedoše samo ,,dušebrižni,kuvari njegove sojte,.klinove su ,,duševno,,prepustili,, raji,

  4. Ovaj stalno razgovara samo sa polnim organima,Kurcon sada sa Pen(i)som.Gdeli ih samo nalazi?

  5. Ispratio ga da bi bio siguran da je izašao, dosadnjakovic nikako da ode.

  6. Vucicevi mrzitelji na celu sa Drazom i Rodicev treba da su svesni da su ovu bitku sa njim izgubili, sto ga vise mrze i pisu protiv njega, on ima sve vecu podrsku u narodu a oni sve manji tiraz.

  7. Sve ovo što je razgovarano pašće u vodu, jer interesne gruše u SAD ne žele nikako jaku i stabilnu Srbiju i nastaviće i dalje sa dvostrukim aršinima prema nama.

  8. Koliko zajedljivh komentara.Sram vas bilo.Ni ne znate koliko je ovo velik korak za nasu zemlju.

  9. Pens mu je rekao : Vučiću .., Neću da vidim jednog , jedinog rusa u srbiji i priznaj Kosovo . plati Hrvatskoj ratnu odštetu zbog razaranja u kojem si i ti sudjelovao . Malo ,pomalo vračaj otetu Vojvodinu Hrvatskoj . U suprotnom , ima da NATO opet bombardira srbiju , a ovaj puta dozvolit ću Hrvatima da to odrade ,a znaš da sa njima šale nema i kako vas Hrvati ""vole""i kako su temeljiti. Pozvao sam u posjetu nedavno svog pajdaša , Hrvatskog ministra obrane Krstu i osobno sam mu to obečao……, ajd sad , da te otpravim do auta i briši…, Jel ti jasno čubasti………..

  10. "Vučić sa Pensom: Govorio sam bez rukavica",ali sa duplim pelenama!

  11. Videlo se da je AV primljen na visokom nivou! Sedeo je na hoklicama uz aparat za jafu, u prostoriji tri sa tri! A, kao posebnu cast, koju mu je priredio Pens, bila je postarija plavusa koja ga je docekala na sporednom ulazu neke kuce. Po obicaju slikao se po trotoarima gde je izlagao svoja smatranja za Pink, pri cemu su se kamermani trudili da u pozadini usnime Kaputol Hil. Dakle, sto bi AV rekao, sasuo im je u licu svoje nepokolebljive stavove.

  12. Е мој сендвичару престани да једеш тај шљам,изгледа да вам Вучич ставља неку траву у сендвиче па сте све глупљи и глупљи јер му само такви требате.

  13. Kada bi Vucic skocio sa visine svoga ega na nivo svoje inteligencije, poginuo bi… Vucenje za usi i trljanje nosa pretvorio je u svoju velicanstvvenu pobedu!

  14. @SENDVIČAR,,sMIM,POTPISOM,,POTRVDILI STE DA SE hranite bedom i ,pobedom,, ,,cele,,trećine naroda,,i to uposlih, po najnovijem,,izumu,,agencijskom,,zaradom,,RTV,a,SAMO dVA PUTAva puta većom,od onih ,,bundžja,, iz kragujevačke,,fFatove,, šraf,,industrije,a ne,fabrike,,Od,,koje zavisi,,napredak,,,cele,ovakve ,sektaške,,elite,,.BOT USMERENJAzA TAKVE JE ISTINA NEPREMEOSTIVA PREPREKA,AK I KADA JOJ SE I KABLOVI,ISPREČE DA IH NEUBIJE,,.U NOĆNIM,,RABOTAMA,.DOBRO JE ŠTO SU ,,DOBROVOLJNO,NATERANI DA BAR ČITAJU PO NEŠTO IZ DANAS,a.DA POPUNE RUPE U,OBRAZOVANJU,,MIMO ,,ENCIKLOPEDIJE INFORMERA I PINK,I HEPPY,,,FREKVENCI,,AL NA,,UZVIŠENOM,,NIVOJU,,…

  15. @Sendvicar(u) : tebi i tvojima i tvom av i dalje nije jasno da tebe, njih i njega NIKO NE MRZI. Neljudski je mrzeti nekoga ko je samo za zaljenje. Ne moze se mrzeti neko ko je inferiorniji po vaspitanju, obrazovanju, kulturi, sirini duha i duse, odnosu prema drugima i drugacijima, sa 4 padeza i siromasnim vokabularom i totalnom odsustvu smisla za humor sto je odlika inteligentnih ljudi.

  16. Zamislite nije razgovarao u rukavicama.A oni ga pozvali da im odgovori na samo jedno pitanje,Srbija je za USA ili Rusiju.Ostalo sve znaju ,do u sitna crevca.ON nama sve okolo
    kole a odgovor koji je dao Pensu ne znamo.Quo vadis Serbie,biblijsko je pitanje.I sta treba
    da i dalje sedimo na dve stolice?

  17. Не разговараш ти без рукавица, већ – без ГАЋА!

  18. Ovo izmedju nas i SAD i Rusije ko u latinoamerickim serijama ljubavni trougao… ko skim, ko je koga i td.

  19. Skresao si im i da nema nista od rasvetljavanja i optuznice za ubistvo brace Bitici, jer ti je u Glavnom odboru SNS jedan od osumnjicenih Goran Radosavljević Guri? Da li si im bez rukavica rekao: "Ja ne dam Gurija?"

  20. Zoran Zivkovic
    18. jul 2017.
    Ispratio ga do kapije jer video da je slepac pa da mu pokaze izlaz.

    Ovako maliciozan komentar govori vise o tebi .

  21. Sagledaš probleme jasno i bez prikrivanja istine. Prezentuješ ih i tražiš najbolje rešenje. Uspeh ne može izostati.

  22. Braća Bitići su bili TERORISTI sa američkim državljanstvom, neka se zapitaju Pens i Tramp kako oni postupaju sa teroristima.

  23. @Dajana botino DA LI BI TI TO URADIO?: Ilija, Mehmet i Agron Bitići su bili američki državljani albanskog porekla, koji su uhapseni dok su POMAGALI DVEMA ROMSKIM PORODICAMA iz Prizrena da sa Kosova pređu u Srbiju. 26. juna 1999. Uhapšeni su od strane srpskih vlasti na administrativnoj granici Kosova sa Srbijom zbog ILEGALNOG ULASKA u Srbiju.

  24. Nadam se da Tramp i Pens nece propustiti priliku da prisustvuju najboljem doceku u Evropi.

  25. Činjenica da je AV dao intervju "uglednoj" TV kući Pink, najbolje govori kojem je društvu upućen ovako "ozbiljan" izveštaj. Obratite pažnju na "važne" momente iz susreta sa predstavnikom američke administracije: ispratio ga je do kapije ! Kakva čast za njega i Srbiju ?! Ovakvu opservaciju možemo očekivati jedino od Vučića i Vulina! Botovima su , verovatno, potekle uze od ushićenja!

  26. Ovaj bot "Milan" je nenadjebiv !!! Braaaaaavoooooo "Milan"-e !!!!!!!

  27. Busanje u grudi za domaću upotrebu. To što nema veze sa realnošću nema veze. Stečajni upravnik je dobio instrukcije.

  28. vucicu, bolje bi bilo da si pen(i)su poslao vul(v)ina. bolje bi prosao nego ti.

  29. @sendvičar

    Ne slažem se iz prostog razloga, zato što su se vaši cenzuraški, režimski mediji na čelu sa Blic, zgadili svakom u Srbiji ko ima nešto sive mase u glavi.
    Cenzura koju sprovode vaši mediji je jasan pokazatelj uplašenosti režima od slobodno mislećih gradjana, nebitno koje ideologije.

    Videćete da će vam Danas zapržiti čorbu. Samo neka nastavi sa demokratskim menadžmentom komentara. Ljudima se gadi bespotrebna cenzura koju sprovode režimski Blic i B92, i siguran sam da Danas postaje polako odlučujući medijski portal. A udbaški plaćenički Kurir će ponovo raditi za diktatora, ali to će takodje ojačati nezavisne medije i ubrzati vaš kraj.

  30. Govorio bez rukavica?! Nije valjda ocekivao da on u razgovorima bude – dirigent.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.