Vučić se iz Brisela vratio praznih ruku: Nova šansa za Beograd u decembru, ako se posveti reformama i sankcijama

Ostavite komentar


  1. Takozvani „Evropski put Srbije“ je propagandni model koji je EU koristila na mnogim zemljama koje ne namerava da primi, ali želi da ispolji uticaj, uslovi njihovu politiku i prigrabi ekonomsku korist.

  2. ovde ne postoji i to je početak svih naših muka. A zna se i ko je takvo stanje doveo do besmisla!!!! Nešto što može svima nama (običnim građanima) da se desi: da imam saobraćajni udes i da nisam kriv. Kako bi izgledao zapisnik policije sa lica mesta i sudski epilog ako bi ga bilo???!!!!!!!! Naravno, nemam nikakvu vezu ni u policiji ni u
    sudstvu. Toliko o pravu i pravdi u „naprednoj“ zemlji u „zlatnom dobu“!!!!!!

  3. Posle toliko ponizavanja,ucenjivanja,bombardovanja unistenja cele nacque Srpske,naroda,dece koja umiru svakoga dana,Srbija i dalje srlja u propast!!?? Veliko ponizenje se nastavlja i pokusava da opravda ponasanje EU !??? Strasno! Srbijo kuda to ides????

  4. Kako da daju prolaz “drzavi” u kojoj se ministar unutrasnjih poslova i njegova drzavna sekretarka optuzuju za najteza krivicna dela, a na sta ih je naterao upravo njihov gazda, koji se vratio lraznih tuku iz Brisela.

  5. To ‘prepucavanje “ kriminalaca Stefanovica i Hrkalovicke ne mijenja stvari.EU je zamisljena kao prvo , zajednicka trgovinska zona,dakle da ekonomija bude u prvom planu,ali na zalost je zbog uticaja SAD-a postala cista politicka organizacija i jos jedna americka drzava ,koje se nista ne pita ,niti moze da sama odluci.Najbolji primjeri su““naprasna primanja“Rumunije i Bugarske u clanstvo,davanje statusa kandidata Ukrajini i Moldaviji,..Jedan od najboljih primjera koliko su oni uticajni je potpisivanje ugovora „“Zajednice srpskih opstina na Kosovu““koje ni poslije 10 godina nije ispostovano ,jer to Amerikanci ne zele.Da napomenem i jos jedan primjer koliko se ugovori i dogovori izmedju samih clanica postuje:Madjarskauspostavlja razlicite cijene goriva za njene i gradjane drugih zemalja ukljucujuci tu i EU zemlje,krseci sva pravila ,koje je i sama potpisala.Dakle EU je def.propali model,koje ce nakon izlaska iz nje ,Velika Britanija zajedno sa Amerikancima potkopavati i nastojati da potpuno uniste.Sto se tice pristupnih fondova na koje buduce clanice uvijek““igraju „,oni su skoro prazni.Najbolji primjer za to da je u pocetku pandemije EU stampala novih 750 milijardi Evra (u stvarnosti to znaci najmanje jos toliko) i polovinu dala svim zemljama,a drugu polovinu ce zemlje EU mogu da dobiju u vidu kredta.Da zakljucim da je EU vec odavno postala organizacija „pokvarenih“politicara, koji samo gledaju svoje interese i interese svojih grupacija,ali nikako interese gradjana iz tih zemalja.Da li treba stremiti ka toj organizaciji ,koja nimalo ne pokazuje postovanja prema tebi?Jesu li se ulaskom u EU demokratski procesi u novim clanicama ubzali?Sasvim sigurno:ne.

  6. Пре свега госпођа Јоксимовић мора да се врати кући и укине њен ресор.Вучић се вратио у Србију пуних руку,јер је коначно схватио да уценама ЕУ чиновника већ 20 година нема краја.Србија мора напустити пут у ЕУ и посветити се пријатељским земљама са којима може равноправно сарађивати.Понижења је било доста.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.