Vučić se izvinio Orbanu za izjave opozicije

Ostavite komentar


    1. Da li mu se izvinio za ludorije bolesne tokom devedesetih kada je sa svojim steonim tatkom šešeljem pretio Mađarima po Vojvodini koji su bili protiv miloševićevog projekta SeReJe i protiv suludih ratova i mobilizacija tada.

    2. Au, au, au, pa hiljadu puta au!
      Visnja, kako te nije sramota!?
      KOSIJE ?
      GRADIMI ?

    3. Višnja, tvoj voljeni predsednik je sa komšijama Mađarima, najbolji odnos imao ’90-ih godina prošlog veka kada ih je progonio, što verbalno, što fizički! Da li se izvinio i zbog rečenice koju je njegov saborac iz SNS-a izgovorio, kako se MAĐARSKI JEZIK NAJBOLJE UČI U KREVETU SA MAĐARICAMA?

  1. Heh, svasta sebi taj covek daje za pravo. Izjava jeste malo preterana ali niko nije vlasnistvo A. Vucica.

  2. A gospodjica Ana? Vucic je predecednik 😉 Kakve on veze ima sa vladom?

      1. Zbog Nelika Nedojebenog koji je usput Janjicar iz Bugojna ili okoline .ba.
        Hendrix je Bog! I Nightwish.

  3. Dobro je sto se Vucic izvinio za ispad Trifunovica koji uglavnom pravi skandale i svojim ponasanjem i izjavama odvraca ljude sa skupova opozicije. Mnogo nezadivoljnih ovom vlascu nece da slusa baljezganje Trifunovica. A sto se tice Orbana za Srbiju bi bilo odlicno kada bi se Vucic bar upola ponasao kao on. Orban se svima suprotstavlja kad su u pitanju interesi gradjana Madjarske, sto nas predsednik ne cini.

    1. Izvini Dano ako ti je to pravo ime, ja mislim da ti baljezgas a ne Sergej.
      Lapsus Sergeja i nista vise uostalom gledaj
      utisak nedelje ide uzivo. A Vucic je jako fin samo Vam Sergej smeta.

    2. Svašta!! A šta je bilo sa sendvičima iz devedesetih?? Ili onom izjavom 100 Bošnjaka za 1 Srbina?? To smo zaboravili??

    3. Citam odgovore na Danin komentar i sve sam vise ubedjen da je u Srbiji, bar sto se setaca tice, sve propalo. A poceli su i sa performansima sto je znak da je kraj ovog koprcanja blizu.

      1. Ja bih pre rekla da je vlastima dogorelo, pa se služe najbanalnijim metodama odbrane: ako je performans koprcanje, kako se u vašem rečniku piše štrajk gladju predstavnika vladajuće većine? Još bolje: kako se piše “odložen” štrajk gladju? Nema većeg performansa od Vučićeve Srbije sa svim što je od nje napravio!

        1. Da li biste mi mogli objasniti na osnovu cega zakljucujete da je „vlastima dogorelo“? Sadasnja vlast pored ogromne podrske u Srbiji, sto je cinjenica bez obzira sta vi licno mislili o tome, ima podrsku svih evropskih drzava kojima je jos stalo da se bakcu Srbijom. Da li vi stvarno mislite da ste vi u Srbiji nekome ovakvi kakvi ste danas, interesantni iz bilo kog razloga osim jeftine radne snage?
          Da li vi stvarno verujete u pricu bez realnog osnova da je beogradski nocni zivot najbolji u Evropi a Novi Sad kulturna prestonica? Englezi imaju dobru izreku za vas : Get off your high horse – a ja bih dodao the sooner the better. Kakv crni strajk gladju ne budite i glupi kad ste vec toliko naivni? Znate li vi i jedan primer u svetu gde se vlast i to dobro utemeljena kakva je danas u Srbiji, a on jeste dobro utemeljena ponavljam – bez obzira sta vi licno mislili o tome, rusi jalovim setnjama i performansima beogradske novostvorene srednje klase koja je sama sebe tako nazvala. Ta kasta koja besciljno seta gradom ne vidi i nece da cuje a ja bih rekao da prezire nekog Crnotravca ili vatrogasca iz Plandista. Njima nije do performansa niti ga razumeju ali zato glasaju i njihov glas jednak je glasu performista koji su sudeci prema metodu rada sami sebi dovoljni i preziru ovu dvojicu nabrojanih. Nevena ako tako mislite vi ste takodje deo problema ili vam ocigledno fali zivotnog iskustva.

          1. Simeune, molim vas da mi objasnite cemu ta simpatija prema ovim vlastima? Sta vi tacno vidite u Vucicevom liku i delu? Sta je on uradio za vas? Volite da vas manipulisu? Zar nije cudno da ste sada ovde i kometarisete na Danasovom portalu ovu vest, pored tolikog broja uzurpiranih medija koji su na klik daljinskog upravljaca od vas? Zasto vam smeta ovo malo prostora za nas koji ne verujemo „nacionalnim frekvencijama“? Da niste mozda placeni da to radite? Ako je, pak, tako, sta zamisljate da cete ovde postici ovom porukom meni? Mislite li da cete me sada preobraziti u nesto?

            Kako ste lepo primetili, ova vlast jeste dobro utemeljena. Vucic je uspeo skoro da ponisti nezavisno novinarstvo i da sve ljude iz MOJE provincije (nisam iz BG ili NS) ostavi na milost i nemilost nacionalnim frekvencijama RTS-a i Pinka. Ja to srecem svaki dan. A tu se seje mrznja prema onome ko misli drugacije, i gledaju se, (ako cemo o kulturi ) reality programi koji nemaju puno veze sa stvarnoscu u Srbiji, niti kastama koje spominjete, a koje grcaju i jedva spajaju kraj sa krajem, dok korupcija cveta, burazerska ekonomija jaca nego ikad, ljudska prava ne postoje, ubistva i pokusaji ubistva neistomisljenika kao devedestih, jezik mrznje svuda, zakon koji zakazuje na svakom koraku, a novoobrazvani mladi ljudi ODLAZE iz zemlje jer ne vide svetlu tacku u Vucicevom mraku.

            Vi ste deo problema, ne ja, i treba da vas je stid! Ako tako dobro razumete tog vatrogasca iz Plandista, zasto mu onda ne objasnite da ne mora da bude tako kako mu je, da se i on pita i ima pravo da ucestvuje politickom zivotu i cuje razlicita misljenja, i bori za sopstveno dostojanstvo, a ne da se prepusta Vucicu i vama; ako vam je stalo do Crnotravca, recit mu istinu – da ste vi jedan najobicnij BOT koji ga je prodao za dzeparac. And get raal, covece, pre nego sto bude bas kasno.

          2. Nevena dete ne budali nego odrasti. Nista ti zivo ne razumes a htela bi. To je muka jer pameti nigde. Ja vas vec decenijama gledam kao ribie u akvarijumu. Vasa kasta je postala toliko predvidiva da je od komicnog postalo tuzno. Nazivajuci mene botom a dapri tome ne znate sta ta rec znaci i kako se upotrebljava samo pokazujete vasu nezrelost i nemanje argumenata za normalan dijalog. I vi takvi hocete da rusite vlast? Pitanje sa pocetka mog prethodnog komentara jos uvek ceka odgovor s tim sto ga ocigledno nemate kao sto je ocigledno da ne vidite dalje od svog nosa.

  4. Evo prilike predsedniče da pitate Orbana kako je on rešio problem sa CHF pre 7 godina i kako je dobio predudu u svoju korist na EU sudu pravde protiv Erste banke.

  5. A za onaj komentar o madjaricama i madjarskom jeziku jel se izvinio?
    A ne, to je saborac izjavio pa je sve ok.

    1. Tačno, najpre je trebalo zbog te izjave da da izvini, kakva je to bila blamaža, majko mila. Mene bi bilo sramota da se pojavi pred Orbanom. Ali koga briga, naš predsednik ima obraz kao djonćina.. Fuuuj.

    2. Ta izjava je skandalozna,
      kod Sergeja se videlo da je
      lapsus. A sam se izvinio,
      ne treaa mu glasnogovornil.

    3. Ucenje jezika sa madjaricama,hm..boziji blagoslov 🙂
      Vucic,Orban..ma dajte.

    1. Hahahaha… Bolje da se tvoj prvorodjeni izvinio u svoje ime, kada je rasterivao madjare iz vojvodine 90-ih, i kada njegov kolega kaze da ucenje madajarskog najbolje ide preko kreveta ?!
      Pinokio !!!!!!!!!!!

    2. Nije to ni bilo izvinjenje,
      to je bio zgodan povod da
      ocrni opoziciju,kao,šatro,eto
      kakvi su,da on mora da se u njihovo ime izvinjava. Podlac
      pokvareni.

  6. danas je odnos vesti : aktuelna vlast=19 , opozicija = 1 . jeli to ta „izbalansiranost o kojoj ste mi pisali u e-mailu gospodine glodure danasa, Petrovicu? Ja cuvam jos Vase pismo. danasnji sajt je uredjen kao bilet vucica i njegovih vazala. To je sramota..

  7. Sad je jasno od koga su njegovi botovi dobro naucili tehniku uvlacenja i prema kome je treba koristiti.

  8. Da li se izvinio i za za raciju u Novom Sadu 1942.? Samim nasim postojamjem smo ih naterali da postanu zlocinci, pa bi zaista valjalo da trazimo oprostaj….

  9. Predsednik stvara okolnosti pod kojima nas smatraju odgovornim,sa razunevanjem i poverenjem jer je manjinsja Srbija pokusala da to potisne i isprlja.

  10. Izvinjenje Mađarskoj od naroda Srbije, izjava opozicije je gruba, ne moralna, ne odgovorna i fašistička.

  11. Srbija ima odlicnu saradnju sa Madjarskom, tako da opozicija ne moze da naskodi svojim izjavama.

    1. Dragi mravu, mora da si radio vredno da bi dosao do ove visokoumne, ingeniozne izjave.
      U svkom slucaju ispunio si normu danas za sendvic. Prijatno

  12. Čuj, izvinio se zbog…A šta bi sa sendvičima i selidbom tih istih Mađara koje je sprovodio zajedno sa Šešeljem i Mirovićem? Da li u svojoj pobrkanoj glavi misli da je i jedan Mađar to zaboravio. Jadnik.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.