Vučić se krije iza srpske zastave: Biljana Đorđević (NDB) o izjavi predsednika da su protest u NS organizovali antisrpski agresivci

Ostavite komentar


  1. Biljana, em si pametna, hrabra a jos i lijepa, svaka ti cast. Samo nastavite, jer je Vucicu uzor samo Putin, XI, Erdogan. Sloboda i demokratija kostaju, ali ce neko makar uzivati u njima. Kad tad.

  2. Valjda je svima jasno da su radikali najvece zlo ove drzave. Pljuju i napadaju svakog ko stane na njihovom putu pljackanja drzavnih resursa. Takve odmah oznacavaju kao drzavnim neprijateljima, stranim placenicima i domacim izdajnicima… Stara oprobana matrica seseljoidnih tlacitelja. Za to vreme oni pune dzepove. Njima je lepo i zabavno a kako je vama? Mislite malo o tome, imate oci otvorite ih sirom ne dajte alibi njihovim lukrativnim motivima. Radikali/naprednjaci koriste neukost i lakovernost bojazljivih gradjana zastrasivanjem i laznim obecanjima.

  3. Da li bi neko dirao zastavu da je bila na nekoj apoteci? Naravno da ne bi. I šta mu znači deo izjave ‘… građanski orijentisanih, ne bih želeo da kažem antisrpski orijentisanih…’? Na kraju će svi biti antisrpski koji u svom nazivu nemaju ‘Srpska…’. SNS I njihovi branitelji u belim majicama su etalon brutalnosti i u tome im niko nije ni blizu.

  4. Znači, ako si protiv mafije, onda si protiv Srbije. Śta sledi iz ove rečenice?

  5. Vi ste deco u ozbiljnoj zabludi. Bojim se i da pomislim da niste. To bi onda zaista bio ozbiljan problem.

  6. A kada napredni cirkus prati „besplatno“, o trosku gradjana Srbije, vodju po tamnom vilajetu u autobusima?
    Sta je to onda?

  7. Da to radi na zapadu platio bi ogromnu štetu i završio iza rešetaka.

  8. Neznam kako moze ova zemlja da se spase ovog zla a voleo bi da ponosno kazem ja sam iz Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS 10

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS

Na konsultacijama u Skupštini Srbije koje je sazvala novoizabrana predsednica parlamenta Ana Brnabić postignut je dogovor o tome ko će u narednom periodu rukovoditi radnim telima. Najveći broj predsednika i zamenika skupštinskih odbora imaće Srpska napredna stranka, dok koalicije Srbija protiv nasilja i NADA, koje nisu ni prisustvovale konsultacijama, neće predsedavati ni jednim odborom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.