Vučić se obraća javnosti u 18 časova

Tema i povod obraćanja nisu saopšteni

Ostavite komentar


  1. Koliko neko treba da bude zalud, zaluđen ili preplašen, da sebe zakuca ispred televizora, da sluša i gleda ovo čudo od trotoarskog filozofa…

  2. Nije korektno reći da će se obratiti, već: ukazati naciji i činodejstvovaće.

  3. Kako o čemu? Opet će plakati o tome kako nas svi mrze, kako su ljubomorni zbog naših uspeha ali mi smo srećni što imamo NJEGA jer će ON spasiti Srbiju od propasti. I da…na kraju obavezno-Živela Srbija, da pojača utisak.

  4. Ponovo ce nam saopstiti kako rastemo ko raketa i da nas niko pokoriti nece…Borba protiv nevidljivog neprijatelja se nastavlja…

  5. U potpunosti se slažem sa jednim u komentara….
    „Vest bi bila da se danas ne obraća javnosti!“
    Potpuno tačno!

  6. Sta će njemu povod i tema? Čovek voli da priča i pola života proveo pred kamerama. Juvek napravi dobru monodramu, uvek pobedi zamišljenog neprijatelja i izgrdi one koje je pobedio pre 10 godina! Šta je tu sporno?

  7. Opet ce da davi narod njegovom kvazi politikom. Naravno narodu ga je dosta. Narod ne treba daviti visokom politikom. vec mu politikom obezbediti boloji i laksi zivot. Od davnina je jasno da ko ima putera na glavi ima potrebu da se stalno pravdaili spinuje!

  8. Imam predosjecaj da ce danas izigravati zrtvu i traziti podrsku naroda jer mu tamo neki Milo, hrvatske novine i ostali crtaju metu na licu… vec videno i potroseno, ali ponovice 2036 puta jer mora biti siguran da ga svi zale i suosjecaju se s njim.

  9. Pravi naslov bi bio:
    Vučić prestaje da se obraća javnosti večeras od 19.00 do sutra unutro u 10.00

  10. Da pogadjam: nastavlja saradnju sa neprijateljskim nam NATO zemljama i hvali se kako su mu njihovi predsednici prijatelji, kako je firme i zemlju rasprodao strancima i.t.d.? Sta jos ima novo?

  11. To sigurno necu gledati ,inace je On svaki Dan na malom ekranu kao glumac , dobro igra ulogu a nazalost narod mu veruje Samo ipak ne svi ,na svu srecu

  12. Ako mogu da biram, ZADNJE U MOM ZIVOTU je da cujem i vidim Vucica. Daleko mu lepa kuca i svima koji su sa njim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.