Vučić se odrekao imuniteta za spor s Jeremićem, sud čeka odluku Skupštine

Ostavite komentar


  1. Pre skidanja imuniteta koji neće biti skinut, obavezno organizovati odbranu lika & nedela postavljanjem živog zida histeričnih esemes baba bokserki ispred skupštinskog stepeništa. Dovući opštinske ćate (obučene u dva do dva i po broja manje majice sa natpisom „ne damo Acu Srbina“), Simu Spasića, zavetnike i resto vacića kao ispomoć u lelekanju. Svima isplatiti adekvatne dnevnice. Direktan prenos iz pinkova; 24/7 dežurstvo: Krle + sarape + barbare + vučićevići, sa oštrim naglaskom na najnoviji državni udar. Održavati dramatiku spontanim padanjem publike u nesvest, po unapred utvrđenom redosledu. Nepoželjne novinare, opoziciju i građane drugog, trećeg, četvrtog i ostalih redova, držati podalje od zgrade parlamenta puštanjem s lanca patriotskih šofera lako naoružanih bejzbolkama. U skupštinskoj sali organizovati takmičenje u bacanju kletvi na tajkune-lopove-fašiste, i dostojanstveno čitanje indeksa najboljeg studenta prava u istoriji univerzuma. Za kraj ponoviti poziv zamenika pomoćnika sekretara da svi učestvuju na izborima, u slavu i duhu ovakvog spektakularnog praznika demokratije. Spustiti roletnu na Srbiju, turiti katanac i progutati ključ.

  2. Rijaliti arena udri brate sudije će to …koje sudije,nema sudija sve poltron…

  3. Jedno je politička borba,borba mišljenja,borba načina rešavanja političkog ili državnog interesa,a drugo je vređanje.Reči kriminalac,diler droge,plaćenik,špijun,lopov,huligan,….su sudski ili tužiočevi elementi pokretanja postupka sa valjenim dokazima i validnom dokumentacijom(imali smo primer da je supruga Vuka Jeremića nazvana najvećim dilerom droge na Balkanu,da li je to politička borba?).

  4. Ja verujem predsedniku, jer je odgovoran i iskren covek. Sta je to da je Vucic rekao a da nije istina?

      1. Prvo da ideš u školu i naučiš da se piše “ pitao bih“ , a ne „pitaobi“ i „da li“ , a ne „dali“ .

      2. Ma neeee … Ja mislim da Veca misli sasvim ozbiljno . Kakvo sprdanje bre sa sa predsednikom , šefom naše takozvane države . I ja mislim da Vučić nije nikad rekao nešto što je istina .

    1. Veco, vidi se da si divno I pametno celjade? Tvoj predsednik je vrolo odgovoran I iskren covek ali je pobrkao pojmove „istina“ i „laz“ pa cesce koristi ovaj drugi pojam?

  5. Kakvo prenemaganje! On, kao, hoće ali eto, skupština nije odobrila!

  6. Pojačavaju se pritisci na Aleksandra Vučića. Sve je to režija sa zapada.

    1. Naravno! Strani plaćenici, domaći izdajnici, snage mraka, haosa i bezumlja! Potpomognuti fašistima i bezumnicima sa vešalima i testerama! Diglo se i nebo i zemlja na mukicu od prezidentea, hoće li se, jadan, moći izboriti sa tolikom silom i ordijom?

  7. Pa svi znamo da je Jeremic primao donacije stranih ambasada.Sigurno nije u humanitarne svrhe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.