Vučić o šefu posmatračke misije Saveta Evrope: Stefan Šenah je svetski prevarant, nije naveo nijedan dokaz da je bilo izborne krađe u Srbiji

Ostavite komentar


  1. „To je isto kao kada bih ja rekao o njemu, a on je poznat po mnogo čemu u Austriji, da sam stekao utisak da je svetski prevarant i lopuža i da su mi mnogi ljudi rekli za to, a i liči mi da je belosvetski prevarant i poznata lopuža u Austriji“, kazao je srpski predsednik na konferenciji za štampu nakon samita Zapadni Balkan.

    Isti takav utisak o TEBI „preovladjava u Srbiji“ !
    Mogao bih da pocnem da nabrajam do sutra sve „afere“ sa kojima te „mlogi dovode u vezu“ al’ necu „jerbo“ mislim da nema potrebe, „mlogi su stekli takav utisak o tebi“ tako da verujem da bi svako to nabrajanje bilo „SUVISNO“ !

  2. Evropske institucije imaju svoje nadležnosti, što najbolji student prava ne zna ili se pravi. Zato je on univerzumski prevarant, dokazano mnogo puta.

  3. Skandalozno kakav uličarski rečnik jednog predsednika države. Na sramotu roditeljima pre svega, a posle i svima nama.

  4. Nisu prevaranti stanari Beograda,svedoci ,fantomskih stanara u svojim i susednim zgradama .Baron Minhauzen u punom zamahu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.