Vučić sitnu knjigu piše: Dometi slabi, rizik visok, a da li su po sredi zaista prava Srba Kosovaca?

Ostavite komentar


  1. Covek je privatizovao institucije kriminalizovao drzavu jos uvek vam nije jasno .

  2. Predstava za narod, čovek je saučesnik u defakto predaji Kosova, drugim rečima veleizdajnik. Ostalo je da sutra za svoje postupke odgovara za najteža krivična dela protiv države i sopstvenog naroda.

  3. @sved,Kosovac je staro srpsko ime za Srbe koji su rodjeni na srpskom Kosmetu.Kao sto je Sumadinac,Crnogorac,lala…..Sama rec Kosovo je srpskog porekla i oznacava polje na kome zivi ptica-kost.To izmedju ostalih tvrdi i sef CiA-e.Dok vas plagijat-kosovari je izveden iz srpske reci i zeli da od Albanaca napravi lazni nacionalitet kako bi opravdali svoju seseciju od Republike Srbije.Ova lazno ime kao i lazna drzava ce nestati ne samo iz recnika vec i iz geografije.Zivi bili pa videli.

  4. Dragane opet pretis proterivanjem i to sa bezbedne udaljenosti negde iz EU? Takvim komentarima je mesto na Informeru a tebi sa takvim misljenjem negde ispred prodavnice. Nego jel smeju Madjari da vrate Vojvodinu?

  5. Bravo za naslov,konačno neko kršten da upotrebi izraz Kosovac,u izrazu Kosovar misli se na albance isključivo.

  6. @sved
    Ne blamiraj se,piše se Kosovac i to je izraz koji se odnosi na Srbe sa Kosmeta,Kosovar na albance.To što se kod našeg naroda odomaćilo nešto pogrešno nije čudno,takvi smo,polupismeni ali sa samopouzdanjem da znamo

  7. Mogao bi da napiše jedno pismo i samom sebi.
    Stvarno je krajnje vreme.Čovek nije za politiku.Čisti promašaj

  8. SVE što ON radi je da ostane na vlasti – bez pitanja koja je cena !!!!

  9. @Ja,kao sto vidite iz drugih komentara moze se zakljuciti da je bas vama mesto u „‘Informeru“.Tamo primaju samo nepismene i histericne.

  10. Domet pisanja pisma Zapadu je 0(nula). Apahejd nad Srbima na KiM traje duže od 25godina, i trajaće do poslednjeg , a jos malo ih je ostalo. Vucic „pise sitnu knjigu“ cisto reda radi, sta vise mozda nece biti ni na dnevnom redu, jer na Kosovu se nista ne dogadja bez znanja Kvinte, pa i zabrani dinara je „reseno“ resenje. Sve ostalo- „Trla baba lan da joj prodaje dan“….

  11. nepomenik je uništio sve srpske institucije na KiM – smišljeno i namerno. Za to je i bio na usavršavanju u Britaniji, onomad. Ovakvog izdajnika svet nije do sada video – npr. dovodi ljude sa KiM na svoj miting, a taj dan im šiptarski specojalci uzimaju institucije??!! Banjsku je on organizovao da ispadne kako je i bilo, da ima pokriće za ovo što je usledilo posle. Ovako će sa njim proći i cela Srbija!!! Ko to nevidi nije slep, nego budala ili je šićardžija na račun svog naroda i države.

  12. Sećate se onog kad djavo kaže bogu vidi ovog seče granu na kojoj sedi, pa ću mu ja biti kriv…….tako i mi sami sebi …….

  13. Jedini koji možda posle svih izdajstava Vučića,možda može bar malo da nas spasi je Tadić.Ne znam što je toliko ljudi protiv njega,a za Vučića,koji je osvedočeni izdajnik

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.