Vučić sledi Putina, a hvali Si Đinpinga

Reakcije na pretpraznično obraćanje medijima Predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Vučić je zaista predsednik na svom mestu. Hvala predsedniku koji se bori za našu državu i narod, i koji radi na tome da građani Srbije imaju potrebne uslove za život.

  2. Zasto je toliko tesko poverovati da je moguce imati dobre odnose i sa Kinom i sa Rusijom? Zahvalni smo i saradjivacemo sa svima ko nam zeli i cini dobro.

  3. Samo vi uporedjujte Vucica sa Putinom, verujem da mu ne smeta. Putin je dobar lider i vođa, baš kao i Aleksandar Vucic.

  4. Autokrate kao Vucic i ne znaju drugacije nego da kopiraju druge autokrate kao Putin. Probao je i Tramp ali ga je americki narod sklonio na vreme. To nazalost ne radi za Srbiju i Rusiju koje tradicionalno imaju autokrate na vlasti.

    1. Нисам симпатизер АВ. Али, оно што су изградили СНС у србији није ни из далека изградио комунизам а ни жуте демократе.
      Шти се тиче обраћања пред нову годину, то су први увели западни системи. Све што ја видим овде у србији видео сам прво на западу. Иначе живим у аустралији 33 године и долазим у србију сваке године.
      Сад седнем у ауто у суботици и идем у Ниш без проблема. Друфих проблема има аки полако

  5. Kada su drzavni interesi u pitanju svaki drzavnik mora biti spreman da radi sa svima i da odrzava razlicite odnose. Svetska politika i diplomatija su jako slozene stvari, dok Vucic uspesno balansira izmedju velikih sila.

  6. Ko mnogo priča,ne fali mu greh.Covek se lako razigra u demagogiji,pogotovo ako nema STA da kaže.

  7. Pricanje bajki o evropskom putu Srbije,“laz da je Srbija „sampion Evrope po ekonomskom rastu“,etiketiranje pojedinaca iz opozicije „kao drzavnih neprijatelja“,ima samo jedan cilj,SPRECITI formiranje kriticke mase gradjana po ulicama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.