Vučić: Službe me uveravaju da ne prisluškuju Đilasa i Jeremića

Ostavite komentar


  1. Kao i uvek laz i samo laz uz nesnosnu dozu samohvalisanja.Nije tvoje predsdnice da odredjujes plate, penzije, pusti malo Anu da nas i ona laze. Imaj poverenja u nju naucila je oba to kroz udvoristvo tebi. Ti si njen idol. Ajde jednom reci ko je rusio u Savamali, ko vozi crne dzipove u danu glasanja, skini tajnost sa Ugovora sa Vansijem, sa Fiatom sa Borom i Beogradom na vodi…Mogao bih da nabrajam do sutra sva tvoja laganje i spinovanja zarad puke tiranske vlasti koju sprovodis nad sopstvenim narodom.

  2. „Ne mogu da srušim odnose sa nekim zemljama i ugrozim interese naše zemlje. Ja moram da štitim ne samo svoju nego i tuđu decu“, rekao je on. Ludilo, brate ludilo, mislim stvarno, daj još neku brate, Samo moju decu ostavi na miru i nemoj da ih ni ti, ni ovi tvoji štitite, već ste dovoljno učinili za njih, a i za mnogu drugu što beže odavde.

  3. Ha ha ha ha Ovaj baš ima razvijen smisao za humor.Pa ima u tim službama i profesionalac, kojima ne može dipl. keramičar da upravlja kako si ti to zamislio. Postavljanje dipl. keramičara za direktora BIA, je samo još jedan pucanj u sopstvenu nogu, u čemu je gospodin neprevaziđen, od postanka sveta do danas.

  4. Vrhovni komandant nije bio u vojsci, Ministar odbrane nije bio u vojsci i premijer nije bio u vojsci, kao ni Ružić i ostali. Koga oni zavitlavaju i plaše mečku rešetom kada ni jedan od njih ne zna da rasklopi i sklopi pušku. Jedino zanju da imaju tetke u Kanadi i posao u Engleskoj za veme služenja vojnog roka.

  5. On je istakao da ga nije briga da li će opozicija bojkotovati izbore i dodao da se mnoge opozicione organizacije neće pridružiti tome „jer žele da učestvuju u političkom životu“. Ako ovo nije otvoreni poziv da predstavnici opozicije momentalno napuste pregovore za okruglim stolom, onda ne znam sta bi jos moglo da bude ?!

  6. Licno znam da BIA ne prisluskuje gospodina Jeremica ! Predsednik je lepo rekao NE PRISLUSKUJU GA ! Ali nije rekao da li ge neprate i nevoze .. Vozac gospodina Jeremica je radnik BIA . Ovo negovorim proivoljno . # zar neko veruje da obavestajni Aparati USA nemaju uvida u aktivnosti Familije Klinton > Da li neko veruje u to ? Normalno je da nece traziti naloge ,ali ce svakako prikupljati podatke na razlocite nacine .NSA snima sve razgovore i celokupnu razmenu podataka .# ;roblem je sto u Srbiji takve licnosti kazu ,,Jebasmo Majku Srbiji ,,, a ta Srbija ih finasira i pretendukju da je zastupaju . zato zemlja i propada

  7. OZNA je u medjuvremenu rehabilitovana,rekonstruisana i reorganizovana,tako da te Sluzbe,koje Predsednik navodi,dodju kao aplikacija SNS-a…!!

  8. Znaci, nije opozicija ta koja mu prati decu, nego su ruske tajne sluzbe!

  9. који оптимиста – па њега службе не зарезују 2% – зна се ко је прави владар у срба – то сигурно није вучић

  10. Neću se baviti krupnim pitanjima ko je koga prisluškivao i ko sada prisluškuje, pozabaviti ću se samo pričom kako pozicija samo razmišlja o pilana i pretnjama, koja je najpokvarenije podmetanje.
    Dvojica pristojnih mladića, po zanimanju inženjeri pravi performans sa fantomkama i električnim pilana, aludirajući na selu drveća na Kalemegdanu, nikada nikoga nisu ni verbalno uvredili i on to podmeće kao nasilje i optužuje opoziciju. Kako takvog čoveka uzimati ozbiljno i verovati mu bilo šta.

  11. Neznam da li sam sebi veruje. Kao pravnik i student generacije, trebalo bi da zna da nema on da dozvoljava opoziciji da uređuje biračke spiskove, dovođenje biračkih spiskova je zakonska obaveza države da ih sredi, a ne da neko hoće nekome da dozvoli ili ne. Reči pravila, koji radi sve suprotno od ustava pa nadalje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.