Vučić: Srbijom će upravljati narod, ne ambasade

Ostavite komentar


  1. Onaj ko tvrdi da "upravlja" narod, iza naroda krije autokratiju i samovlasce.U slucaju Srbije to je AV, kome ja malo funkcija predsednika vlade, hoce da bude i predsednik Srbije. Svi na izbore.

  2. Dali je ovaj čovek normalan, kada tvrdi da vlada narod, pa mi nismo veverice, da ne primetimo ko vlada. On vlada, a narod strada dok ova vlada, pada.

  3. Moramo biti vrlo obazrivi, pazljivi i takticni. Da bi ostvarili svoje ciljeve naravno da nam je potreban jak lider, covek koji ima snage, znanja i volje da nam to omoguci, i naravno velika podrska naroda su jedini nacin da se odupremo.

  4. Strane ambasade su AV i dovele na vlast, ne mešaju se u njegovo maltretiranje sopstvenog naroda, a za uzvrat on im ispunjava sve želje u vezi onoga što je njima važno.

  5. Jel onaj narod što ide kontra od pokretnih stepenica.Fuj bagro!

  6. Samo laprda. Čim je zagustilo oko tužbe Izetbegovića otišao kod Skota.

  7. Srbija je imala nezasluzenu srecu, jer devedesetih nije imala ove ljude na vlasti.
    Da je tako bilo, Srbije danas ne bi bilo!

  8. Kako se vesto i lukavo krije iza naroda! Narode sprski ovaj je bas preterao,i zato 02.aprila verujem da ce biti njegovoj vladavini kraj!

  9. U pravu si,Srbijom ne upravljaju ambasadori,tvoji belosvetski savetnici,EU…Oni te samo "savetuju" i ispostavljaju zahteve a ti upravljas po tim savetima i zahtevima!Tacnije receno sprovodis diktaturu kao Milo u CG,lazes i podkradas narod,posebno penzionere.Svi organi vlasti:Skupstina,pravosudje,policija…ogromna vecina medija su potcinjeni tebi i u tvojoj su sluzbi. Sada trosis drzavna sredstva (novac oduzet gradjanima i opljackanim penzionerima) i uz pomoc svih drzavnih resursa i malopre nabrojanih organa i sredstva lazi tj.informisanja vodis prljavu kampanju jer je vode lokalne siledjije i kabadahije pod zastitom policije!

  10. Dovedeš putujući cirkus ko mečku na vašar i onda laprdaš do iznemoglosti,veštački se kezeći sirotinji koja ne sme da odbije da putuje.To je tvoja podrška.Pitanje je samo ko više vozi besplatno ove silne autobuse po Srbiji?Ti ne trošiš pare za kampanju jer je i ne vodiš,kako reče.Vodićeš je 5 dana kada budeš na odmoru.Zar te nije strah od Boga šta radiš ovom narodu?

  11. Onaj ko kaze da smo mi veverice, neka se malo zamisli zasto je on konj i ne ukljucuje i to malo mozga ako ga uopste i ima.

  12. Ceo grad u kome zivim je izlepljen plakatama na kojima pise av,av,…Zakljucim da to ljubitelji zivotinja vode neku akciju da se psima džukcima izgradi neki zatvor ili azil, kako se to evropejski kaze, i odem da se potpisem.Velim,bolje da ih negde smeste nego da nas ujedaju i napadaju.Kad,ne lezi vraze,to je potpis za av tj.za predsednika vlade da bude predsednik drzave.I nedadoh,mislim da je bolje za sve nas da i njega tamo smestimo nego da nam guli kozu jerbo to vise boli nego kad te dzukac ujede!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.