Merkel u poseti Beogradu: Odnos Nemačke i Srbije je pun poverenja (VIDEO, FOTO)

Zajedničko obraćanje javnosti nemačke kancelarke i predsednika Srbije

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. trebao je da je odvede u lovište Karadjordjevo a ne da blokiraju ceo grad zbog čaprazdivana.

  2. Kad predsednik drzave docekuje kancelarku kao nespreman djak. Sad je biti ili ne biti. Za nas.

  3. Nemačka je najveći spoljno trgovinski partner Srbije . Uslov za pristup Srbije Evropskoj uniji je rešavanje pitanja KiM i sređivanje odnosa između Beograda i Prištine , da bi do toga došlo mora se izgraditi međusobno poverenje !

  4. Koje laganje naivnog naroda. Takav prijatelj da grade fabrike jednostavnih auto komponenti gde zaposleni imaju prosecnu zaradu 400 EUR. U Njemackoj zaposleni u takvoj firmi primaju 4000 EUR. A za naivne prica o zlatnom dobu. Boze ima li te.p

  5. Na RTV Novi Sad pad obrenovica,RTS prikazivao istu seriju nedavno. OFICIRI I ZANDARI,gledate li?

  6. Merkel u Begradu zaista radi savršeno, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za Srbiju koliko predsednik Vučić. Srbija se cela razvija i gradi.

  7. Upravo sam procitala jedan komentar vezan za Hakslijevo kultno delo „Taj vrli, novi svet“. Komentar je odgovor na pitanje da li mi vec zivimo u njemu. On glasi: „Ne postoji nista sto vise demoralise od cinjenice da ljudi dobrovoljno biraju da budu robovi“

  8. Sramotno! Dosla, izmedju oztalog zbog litijuma? Tih 500 000 “sboli be pomoci” ce da legnu ofmah SNS u. Kakvo nipodasracanje jednog naroda.

  9. Jel sedela na stolici i kad su ‘svirali’ Deutsche uber alles’ ili joj samo nje bilo dobro kad je čula našu himnu?

  10. Ponavljam komentar,…Na Srpsku himnu, Gospođa sedi u stolici jer je ‘bolesna’, jer sedela i na ‘Deutsche uber alles’?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Đilas: Većina građana više ne podržava SNS 7

Đilas: Većina građana više ne podržava SNS

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da je apsolutno siguran da većina građana Srbije više ne podržava Srpsku naprednu stranku i naglasio da će nakon izbora na proleće pružiti normalan život i stabilnu državu.

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.