Merkel u poseti Beogradu: Odnos Nemačke i Srbije je pun poverenja (VIDEO, FOTO)

Zajedničko obraćanje javnosti nemačke kancelarke i predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. trebao je da je odvede u lovište Karadjordjevo a ne da blokiraju ceo grad zbog čaprazdivana.

  2. Nemačka je najveći spoljno trgovinski partner Srbije . Uslov za pristup Srbije Evropskoj uniji je rešavanje pitanja KiM i sređivanje odnosa između Beograda i Prištine , da bi do toga došlo mora se izgraditi međusobno poverenje !

  3. Koje laganje naivnog naroda. Takav prijatelj da grade fabrike jednostavnih auto komponenti gde zaposleni imaju prosecnu zaradu 400 EUR. U Njemackoj zaposleni u takvoj firmi primaju 4000 EUR. A za naivne prica o zlatnom dobu. Boze ima li te.p

  4. Na RTV Novi Sad pad obrenovica,RTS prikazivao istu seriju nedavno. OFICIRI I ZANDARI,gledate li?

  5. Merkel u Begradu zaista radi savršeno, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za Srbiju koliko predsednik Vučić. Srbija se cela razvija i gradi.

  6. Upravo sam procitala jedan komentar vezan za Hakslijevo kultno delo „Taj vrli, novi svet“. Komentar je odgovor na pitanje da li mi vec zivimo u njemu. On glasi: „Ne postoji nista sto vise demoralise od cinjenice da ljudi dobrovoljno biraju da budu robovi“

  7. Sramotno! Dosla, izmedju oztalog zbog litijuma? Tih 500 000 “sboli be pomoci” ce da legnu ofmah SNS u. Kakvo nipodasracanje jednog naroda.

  8. Jel sedela na stolici i kad su ‘svirali’ Deutsche uber alles’ ili joj samo nje bilo dobro kad je čula našu himnu?

  9. Ponavljam komentar,…Na Srpsku himnu, Gospođa sedi u stolici jer je ‘bolesna’, jer sedela i na ‘Deutsche uber alles’?

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 10

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.