Vučić: Teroristički akt, Srbija da učestvuje u istrazi

Ostavite komentar


  1. Mislite da dopustimo da "institucije rade svoj posao" kao u slucaju Savamale? Ivanovic je uvek optuzivao Milosevicevu ludacku politiku, Udbu i mafiju ( i srpsku i albansku koje odlicno saradjuju) za gubitak Kosova. Dopustiti nasim istraznim organima da ucestvuju u istrazi znacilo bi da se ubice nikad nece naci. Isto kao i u desetinama ubistava politickih i drugih licnosti za vreme Slobine vladavine.

  2. Када нема процеса за поплаве, убиство најбољих пилота, када се ресурси Србије предају тајно, ван увида јавности, када се грли са Шредером на дан почињања бомбардовања, када се плаћа Клинтон пријатељ, а Блер је саветник, када се министар иностраних послова састаје са нарко шефом Бананом, када Зукорлић у име скупштинске већине гради дивље штанцује дипломе, и растерује београдске ректоре у име већине онда је сасавим природно да се убијају домицилни борци за демократију који имају иза себе озбиљну каријерју. Али све то није страшно као када овај изговори две речи "држава Србија". Е све оно одозго би се могло поднети исправити, али ово друго је страшније што нам овај шанер без дана радног стажа, приучени глумац који има саветнике за паузе и за руке помиње Србију.

  3. Ovo nije teroristicki akt, ovo je politicki atentat i pucanj na jednog od nas!

  4. Strasno, sta reći uovom momentu!!!Velika tuga…Saučešce porodici i srpskom narodu na Kosovu

  5. Zaista kukavičluk! Oduzeti čoveku život na takav način! Sramota i grehota! Najstrože kazniti odgovorne!

  6. Albanci ce se sigurno svom snagom protiviti da nasi organi ucestvuju u istrazi jer im vise odgovara da ubistvo ostane nerazjasnjeno. A znamo kako njihovi organi resavaju slucaje, godinama nije razresen ni jedan slucaj u kome je unistena imovina srpskog stanovnistva na KiM.

  7. Iskreno saučešće porodici Olivera Ivanovića. Velika žalost na kojoj će politički da se eksploatiše opozicija.

  8. Ovo je zaista tuzan dan za Srbiju. Porodici iskreno saucesce i nadam se da cemo bar u ovom danu svi biti ujedinjeni, osuditi ovaj gnusni zlocin i da ce Srbija ucestvovati u pronalazenju pocinitelja i nalogodavaca.

  9. Sara-velika nesreca i tuga za njegove najblize i nepravda koju on nije zasluzio,neka mu je vecna slava

  10. Ovo ubistvo treba sto pre rasvetliti i otkriti ko je ubica.Nadajmo se da ce dozvoliti da Srbija udje u istragu i pomogne da se to sto pre otkrije.Ovo je veliki udarac za celu Srbiju i porodicu ubijenog Ivanovica.Ubice moraju biti najstrozije kaznjene.

  11. Ja bukvalno ne verujem kakvih komentara ovde ima. To je van svake pameti. Normalno da treba da se ukljuci nasa policija. Ne mislite valjda da ce njihova policija da resi slucaj?! Strasno! Sramotno! Podrska za nasu policiju u resavanju ovog slucaja.

  12. Ovo je velika tragedija za nas narod. Sada moramo da se saberemo i okupimo, da sacuvamo mir, bezbednost i stabilnost na KiM.

  13. Oliver Ivanovic je bio Srbin koji je bio simbol hrabrog opstanka na ognjistu na Kosovu i Metohiji. Slava mu.

  14. Naravno, Srbija treba da učestvuje u istrazi, kako bi se što pre pronašao ubica i bio kažnjen za zložin koji je počinio.

  15. Težak dan za Srbiju! Verujem u našeg predsednika! Ubice će sigurno biti pronađene!

  16. Srbuja ce svakako ucestvovati u istrazi povodom ubistva Ivanovica koja nas je sve sokirala. Ovo je velika tuga sto nas je ovaj covek napustio i otisao na vecni pocinak. Tragedija je velika pre svega za porodicu a i ua sve gradjane nase zemlje.

  17. Morace Srbija na bilo koji nacin da se ukljuci u itrazi,uprkos tome sto Pristina izbegava da se to ucini.Makar nase tajne sluzbe moraju doci do ubica ma ko to da je bio

  18. Tuzan dan za Srbe , ovo je pucanj u Srbiju. Nevinog coveka su lisili zivota.Saucesce porodici !

  19. Ukoliko nas ne puste da legalno učestvujemo u istrazi učestvovaćemo na drugi način i bez njihovog znanja i kontrole.Ovde mislim na UMNIK, šiptari nas i njihove saglasnosti ne inteeresuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.