Vučić u Budimpešti sa Orbanom

Ostavite komentar


  1. O prijemu migranata sa bratom Orbanom. Sve ostalo je foliranje. Kao i onih 300.000 NASIH koji su se vratili u Srbiju. Procitan si bre AV-AV kako ti to neko iz kabineta ne objasni ?!

  2. Nadam se da ce se po povratku u zemlju pridrzavati mera izolacije na najmanje 14 dana..,

  3. Pa zasto ne ode kod brata Putina posto je izjavio da nam EU ne pomaze u teskim trenucima?

    1. Naciju stavio pod pilicijski čas a on izlazi iz zemlje u vanrednom stanju. Bezobrazluk

      1. Takve neznalice i bezobrazne treba ih poslati na duzu izolaciju mozda ces nauciti ko je dobar a ko lopov

    1. “ Zajednickim snagama u bolje sutra “ . . . i bodljikava elektricna zica koja nas odvaja od komsija Madjara . . . da li je o tome Aca “ vladalac “ razgovarao sa Viktorom “ vladaocem „

  4. Dva prijatelja su se nenadano sastala u Mađarskoj, i uveren sam da ćemo dobiti neku pomoć od nama prijateljske Mađarske.

      1. Ma kakvi botovi, najobicniji praznoglavci i imbecili? Takve budaletine od nosa dalje nevide? Procitaj naredne komentare i bice ti sve jasno? Ovoliko plitkoumnika na malom prostoru, pa to je neverovatno?

    1. Nenadano? Na cemu si ti? Setali na ulici pa se sreli?
      Kako je uopste Vucic izasao iz zemlje kada su granice zatvorene?

  5. Ova osoba više nije iritantna već je prosto odvratna. Proći će i ova nevolja i onda i on treba da ode. Dosta nas jedan iskompleksirani mediokritet jaše već i suviše dugo.

    1. Nisam do sada glasao za njega ali kad vidim vas mrzitelja i zamislim zemlju u kojoj bi vi bili neki faktor hvata me strah. Zato ću na sledećim izborima glasati za njega samo da vas pojede ta mržnja.

      1. Obavezno glasaj za njega! Da nas zatvori na 24/7! U stvari, predlozi da nas streljaju!

        1. Pošto se ti i tvoji saučesnici ponašate poput pljačkaša, sa kojima se u kriznim situacijama ophodi na jedan jedini način, ta tvoja želja bi ti trebalo biti ispunjena. Iovako će te ta tvoja bolesna mržnja ubrzo ubiti.

      2. Eeee. . . M 48. . . zavisi . . . od naj smesnijeg virusa . . .a on “ resio “ da pokvari tvoje izbore a moje ne glasanje ( BOJKOT ). . . i od sendvica garniranih mesnatim preradjevinama koje “ braca “ Rusi bojkotuje vec godinu dana . . .

      3. Upravo tako,neki ga mrze bez razloga,jer takvi jednostavno ni sebe ne vole.

    2. Ma njemu se nazire kraj, nego sta ce mo sa ovoliko gluperda i budala sto se nakotilo kao gamad?

  6. Prijateljski odnosi se ne mogu nikako poremetiti, pa ni zbog ove pandemije, što su nam pokazali svojim sastankom naš predsednik i Orban.

  7. Imamo dosta prijateljskih zemalja u svetu, ali pored Kine i Rusije i Mađarska zauzima visoko mesto u tom neraskidivom prijateljstvu.

    1. Doškolovati se još četiri razreda pa da bude osmoljetka,pa onda nastupa mali perca

    2. Znas li da smo sa tim „neraskidivim“ prijateljima pre sto godina RATOVALI?

    3. Raspitaj se malo od koga smo do sada najvise pomoci dobijali ,pa ces videti da je najvise stiglo iz EU!A sto se tice prijateljstava Kina je poznata po tome da nakraju ispostavi debeli racun!

    4. Ha . . . ha . . . “ dosta prijateljskih zemalja “ . . . to su Acini “ prijatelji “ ne moji . . . nego . . . zaboravili ste , najvaznijeg , Lukacenka . . .

        1. Moje pravo ime za razliku od tebe, nisam član ni jedne partije niti ću ikada biti, a vas sv.nje glasati nikasa neću, pa imao ti 18 slova a u imenu sendvičaru

  8. Zajedno u borbi protiv virusa, a kasnije kad sve prođe na redu je sređivanje ekonomije.

  9. Mađarska je izuzetno dobro organizovala odbranu od virusa pa će biti dobro čuti kako da primenimo kod nas njihove metode.

    1. Jel ti nas za*ebavas? Kakvo iskustvo Madjarske u virusima, da je to isao bi Loncar, a ne Mali. Ja cenim da se deli lova od Kip lajta. Milioni nesretnice, koje ti ne mozes ni da zamislis.

  10. Samo zajednickim snagama,uspecemo da se izborimo sa ovim zlom,koje nas je snaslo.

    1. Nije nikakvo zlo, nego smešan virus, a nešto što je smešno ne može biti zlo.

  11. Jesam li ja to dobro shvatio da su otišli u Budimpeštu??? Nisu razgovarali putem video-linka??? I šta će sad??? Da se vrate i ne idu u karantin???

  12. Presretac botova, hahaha, prvo nauci da pises, pa onda komentarisi. Vidi se da ti fali skola…

    1. Kao i tebi mozak. Šta vi naprednjački botovi imate u glavi? Ništa ili još manje od toga?

  13. Saradnja sa zemljama sa kojima se granicimo treba biti podignuta na visi nivo kako bi se smanjilo sirenje korone.

  14. Pa valjda sa premijerom treba da razgovara premijer.Jedino ako je u pitanju složen problem nedostatka kvasca…

  15. Po povratku u Morović pod šator 14 dana. Kao i svi naši zemljaci koji se vraćaju u zemlju. Za sve građane isto pa tako i za prvorođenog.

  16. Orban I Vucic imaju o mnogo cemu da pricaju a glavni problem je Korona virus.

  17. Prijatelji su nesto sto svaku zemlju cini bogatom. Mi smo u ovoj teskoj situaciji shvatili da ih imamo mnogo.

  18. U kriznim vremenima, svaka pomoć je dobrodošla… Kada ovo prođe, posledice će se dugo osećati.

  19. Sad je vreme da se pokaže saradnja između država i odlučnost svih na globalnom nivou da se ovoj opasnosti stane na put. Samo ako ceo svet bude jedinstven i disciplinovan moćiće da se pobedi korona virus. Nikako ako budemo podeljeni.

    1. Ja baš preključe gledao ovde na trulom zapadu kako se minhauzen cereka na smešan virus. Evo, iz prve ruke da kažem da se cela Evropa smeje minhauzenu, a usput dodaju da sada kuka i traži pomoć od svih zbog smešnog virusa.

  20. Sve ovo je u cilju borbe protiv opakog virusa, hvala na ovakvom zalaganju.

  21. Некако смо сви махом фокусирани на тренутну ситуацију , поштовање прописаних мера, самоизолацију и да ли су пензионери у карантину а не мислимо много о томе да ли ће све бити у реду када ванредно стање прође. Па ми је тако ова вест отклонила делић бриге јер врх државе итекако размишља о наставку живота наког завршетка ружне епизоде коју преживљавамо, планира стратегије за отклањање последица пандемије и слично.

  22. Orban je nas prijatelj i moramo zajedno da radimo, moramo da saradujemo kako bi pobedili zajednicki problem!

  23. kako diktator moze da putuja po belom svetu ,a nas je karantirao i kerovi imaju vise ilzazaka od nas obicnih smrtnika

    1. Pa drugi ga ne bi ni primili pogotovo u ovo vreme. Merkel ga je odbila. Orban, Erdogan i sl. su njegovi „prijatelji“! Cudi me da ni ide Bolsonaru, osvedocenom fasitu u Braziliju na noge.

  24. Je li povezao naše državljane koji su ostali zarobljeni na aerodromu u Budimpešti?

  25. Bas „lep“ primer narodu kojim predsedava! Potpuna neodgpvornost putovanja. Propoveda vodu a pije vino!

  26. Zivot ce se nastaviti i posle zavrsetka pandemije. Ne smemo zapostaviti i lecenje ekonomije.

  27. Slicne brige muce i nas i njih.
    Malo je preuranjeno i nezahvalno razgovarati o ekonomiji dok traje pandemija jer niko ne zna koliko dugo ce trajati ali vazan je optimizam.
    „Nada poslednja umire“

  28. Odrzavati prijateljske odnose sa mnogim drzava je od kljucnog znacaja za jednu drzavu, hvala Orbanu na podrsci koju nam pruza u teskim trenucima.

  29. Ekonomske posledice ove pandemije se i ne naslucuju. Pogodice i Madjarsku i Srbiju i zato je vrlo bitna podrska i solidarnost tokom i nakon borbe sa korona virusom.

  30. Dolaskom kineskih lekara trebalo bi situacija da se menja na bolje, sada moramo da budemo složniji nego ikad.

  31. Virus za virus, migranti za migrante, ali kako obezbediti da Kip lajt osvetljava i ulepsava nase gradove. Dogovor ce pasti, a Mali ce se pobrinuti da sve bude legalno i naravno, svi zadovoljni. E narode, narode.

  32. Sigurno su bile i teme međusobne pomoći oko kordinacije i načina regulisanja kretanja izbeglica kao i vraćanja velikog broja naših građana sa zapada pogotovu iz zaraženih područja.

  33. U ovom trenutku je najbitnije da se odrzi solidarnost i medjusobna podrska zemalja u regionu.

  34. Prijatelji se u teskim momentima poznaju, pogotovo u ovako teskim po ceo svet.

  35. Izborili smo se i sa vecim problemima. Korona nema sanse, samo da se pridrzavamo mera bezbednosti.

  36. Fotografija je bajata, gledao sam juče na tv-u bio je obučen u džemperu ili možda trenerci a ostali na sastanku u odelu sa kravatom—da li je na taj način naš predsednik ispoštovao domaćine!?

  37. Da Orban nije dosao 15.03(nacionalni praznik madjara) ovaj nas neko, bi se i dalje cerio iza vrhunskog strucjaka, koji tvrdi da je ovo najsmesniji virus. Zahvalite orbanu za posetu 15.03.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.