Vučić: U ovoj zemlji se ne kažnjava zbog uređivačke politike

Ostavite komentar


  1. Znam da nećete da mi objavite komentar ali ću ga napisati da olakšam dušu.
    Ovaj monstrozn lažov i prevarant,pljačkaš i otimač je toliko ogrezao u zlu da mu ništa nije sveto.Da sam mlađi znam kako bi mu naplatio moju otetu penziju.Nadam se da u Srba postoji još neki Gavrilo Princip.

    1. I meni nikada ne objave komentar. Zapravo, vrlo rijetko i to su uglavnom oni komentari gdje ne pominjem tog debilnog nelegalno izabranog (ministra informisanja i vođu navijača koji nikad nije popio kafu u životu!!! -kakav kreten) predsjednika. Žalosno je da vam je zemlju ukrao Šešeljev pas lajavac.

  2. Podmukli licemer,agresivna kukavica,patološki lažov,patetični demagog,beskrupulozan,amoralan,bolesno ovisan o vlasti i moći,bahat,primitivan,zao,ohol,pohlepu i lopovluk skriva preteranom a lažnom skromnošću,brutalno okrutan prema slabima i potčinjenima,snishodljiv,poslušan i spreman na sramna poniženja u odnosu s moćnima,sklon potcenjivanju i omalovažavanju vlastitog naroda,a preteranom veličanju i isticanju svoje navodne pameti i znanja,potpuno odsustvo smisla za humor,trapav u providnim i usiljenim pokušajima spontanosti i ljubaznosti,s potpunim odsustvom čak i minimuma empatije,a s druge strane ogromna sujeta,sebičnost i narcisoidnost,hiperprodukcija zla,mržnje,netolerancije,laži,korupcije,kriminala,nasilja i sukoba jedini su proizvodi njegovog političkog delovanja – eto, u kandžama takvog (ne)čoveka se danas nalazi Srbija i svi mi. Neshvatljivo ćutanje i neobjašnjivo lako mirenje sa svim nedelima koja on i bulumenta oko njega čine već punih 6 godina,skupo će nas koštati.

    1. Koliko mrznje u pisanju vaseg komentara, da niste kojim slucajem imali velike koristi od nekadasnjih vlasti pa sad ste uskraceni za neke olaksice?

      1. Salajka, moram da vas razočaram. Apsolutno nikakvih privilegija nikada nisam imao, niti sam ikada pokušavao da ih steknem, ni kod koje vlasti. Dakle,ni kod svih prošlih,ni kod sadašnje! Jedina „privilegija“ koju sam ,nažalost, stekao je to da sam, zahvaljujući monstruoznoj i suludoj politici ovog nečoveka i njegovih mentora iz 90-ih godina prošlog veka miloševića i šešelja(namerno malim slovima zbog nepoštovanja lika,a posebno dela),u ratu ostao bez brata,a sam sam najboljih 5 godina svojeg života proveo u ratu. Sve materijalno što sam izgubio mogu da im oprostim,ali bratov život(naravno i živote svih znanih i neznanih žrtava njihove fašističke politike širom bivše Jugoslavije) i 5 godina provedenih u ratu – NIKADA ! To se ne zaboravlja i ne oprašta.

    2. Takav odličan, precizan i istinit komentar (i) samo pripadnik gore pomenutog stada može da okarakteriše kao mržnju.
      To licemerno stado samo u „imenu“ autora komentara može da prepozna sebe i onoga koga svi „mrze“ , dok zarđalom kašikom širi ljubav u svetu.
      Pogotovo do linije Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica.

      Prijatelju, NIKADA im i ne treba zaboraviti. Ni oprostiti.
      Ni njemu, a ni ovom sadu.

  3. Kada se govori o novinarstvu u Srbiji, puno se manipuliše stavom i izjavama o slobodnom novinarstvu, a posebno delom u kome se stalno navodi da privatni mediji imaju pravo na svoju uredjivačku politiku, da novinari imaju pravo na svoje mišljenje i javni govor, i da novinari imaju pravo da neke političare podžavaju više, a neke manje. Ovakve izjave su potpuno besmislene jer je novinarstvo, kao i mnoge druge profesije, uredjeno i drugim zakonima Srbije kojih se svi moraju pridržavati. Jer, i pekara je privatna i njen vlasnik ima svoje mišljenje, ali to ne znači da može da stavlja eksere u burek…

  4. Očigledno se ne kažnjava ni tabloidni javni govor mržnje,javno vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi,laž,kleveta i još mnogo toga što je u teoriji,kao,navodno, kažnjivo po Ustavu !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.