Vučić u ponedeljak pozvan na sednicu Vlade Srbije, nakon čega će se obratiti građanima – tema je Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ja bi pre rekao sef sekte se pozvao na sednicu vlade koju je on zakazao, ali je fikus dobio odobrenje da tako izjavi

  2. Ponovno obracanje naciji sa Pinka ili Hepija. Drama, prenemaganje, lazi, pretnje, kukanje a u stvari ovaj covek je toliko nesposoban da je to jadno.

  3. Naš predsednik kao da je plaćena „baba narikača“?! Stalno mu je nešto teško i sudbonosno*!? Daj ostavku ako ti je teško !? Ni ti ni Vlada, ne možete protiv Ustava Srbije i činjenice da je Kosovo i Metohija deo Republike Srbije.

  4. Vucicu hoces ti i ta tvoja vlada kao onaj bolesnik Milosevic da zrtvujes nas u Srbiji zarad sacice kosovara i tog nekog Kosova ama dokle vise .

  5. Уз пут ће вероватно отворити и неки јавни клозет..

  6. Ovo je dokaz da se kreće sa razgovorima na temu koncepta koji je ponuđemn Srbiji. Razgovaraće se sa svima i doćićemo do rešenja koje će pomoći da se očuva mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji i da se razgovara o rešenju. Važno je da petorka ispuni svoj deo posla, da natera Kurtija da poštuje potpisane sporazume…tu je glavna kočnica!

  7. Vucic je prihvatio Francuski Nemacki plan velika greska.Trebao je tu petorku da ih uslovi prvo da se formira ZSO kao obaveza Pristine koja je prihvatila i potpisala a garanrt pitpisa je EZ.Vise od 10 god se ceka pa tek kad Albanci formiraju ZSO onda moze se videti sta sa planom Francuske Nemacke prihvatiti ili ne.Nikako zurba.Vucic upada u zamke Evropljana i Amerike.

  8. Šta može da kaže ako su sva predložena rešenja kosovskog pitanja pod tajnom.Može jedino da se prenemaže,glumata,pravi dramske pauze ,gleda zabrinuto,gura naočare,možda će i da crta,piše,računa,balezga jednu istu stvar sto puta,a možda će da priča o našim neprikoslovenim crvenim linijama kada je reč o Kosovu….već nas je navikao na sve ovo tako ne osećamo pritisak sa njegove strane i sve to gledamo kao jednu predstavu za narod.Samo jako predsedniče.

  9. Igrate se s vatrom Vucicu i ostala SNS bratijo. Ne palite vatru gradjanskog rata zbog vase ucenjenosti i izdaje.

  10. Da nebi slučajno ti donosio odluke,a ko si bre ti da se pitaš i odlučujes .Zna se ko je pobedio na izborima i koliko ima podrške od naroda,a ti bolje da cutis.

  11. Znači opet ćemo da slušamo 20 minuta o glavnoj temi, a onda sat vremena o najvećim uspesima u novijoj istoriji Srbije.

  12. Sta ce nam vlada, pa on je i vlada i premijer, sud i tuzilac…ovi su svi tehnoloski visak

  13. Čuj ON pozvan na se
    dnicu Vlade ?Biće da
    ih je ON sve pozvao.
    Da se zna ko je šef.

  14. Ovaj put ga moramo
    podržati da nas oslobo
    di zabluda o Rusiji i teri
    toriji na koju ne može
    da stupi ni Predsednik,
    ni patrijarh ,niti bilo.ko
    bez dozvole Kosova.Br
    aći moramo pomoći i
    izboriti se da žive kao
    slobodni gradjani Koso
    va.Sve drugo vodi u ne
    stanak celog naroda.

  15. Persida je u pravu. Dosta vise tog laganja, prenemaganja, pustimo narod i ovde i na kim da mirno zivi.
    A OVU KOMIKU KO JE KOGA POZVAO ?
    I SAD BI DA SAZOVE I LOPOVE. TAJKUNE OLOSE, FASISTE ITD.
    I DA MU KAZEM, NIJE SAD TEZE NEGO 914. NEKA NE DRAMI!!!
    MOLIM DA U PONEDELJAK NE SPOMINJE PRUGE I PUTEVE, DIZE MI PRITISAK, BABA SAM.

  16. @Milijadin, odakle se vi pojaviste, bice da ste mladjani, nije vam poznato da se posle Rambujea desio Racak pa bombardovanje 78 dana, nisu vam to objasnili, a vi bi opet da se megdanite sa NATO, hrabri su mnogi na tastaturi tesko i u zivotu. Samo napredno mladjani Milijadine. Ziveli

  17. Pa kao sto je poslata poruka da se posalje slika podrske g. Vucicu, tako je dosla i direktiva da Vlada uputi poziv g. Vucicu da prisustvuje sastanku Vlade, da nije tuzno bilo bi smesno. Ziveli

  18. Nije samo SZO. Sve dok se ne ispune sva potpisana dokumenta nema dalje prihvatati i pregovarati o bilo kom novom predlogu.

  19. Neko ti udje nasilno u stan i ti sutra tražiš pravo na peglu , stolicu i sto , a njemu prepises ceo stan !!! Kosovo je Srpsko , a ne vlasništvo pojedinaca da bi mogli sa njim da trguju !!!

  20. Pa jel može jedna nedelja da prođe bez ovog umišljenog predsednika i da se on ne pojavljuje svakodnevno na TV ekranima zar zaista umišlja da je on nezamenljiv i d a Srbija bez njega i SNS a ne može pa sve su živo i vredno prodali narod odlazi iz zemlje jer im je pod njihovom vlašću jako dobro.I bogu je sad već dosadio a ne nama i neka prekine više sa lažima nego jednom neka kaže istinu ako ima i malo obraza i ljudskosti u sebi….Hvala

  21. Da li cemo mu dozvoliti ?.
    Gde si “ gospodine „, g Ponosu, Savo, Zelenovicu???
    E, moj narode , nekad si bio narod , a danas?

  22. Ovo je veliki pomak, ja mislio da vi nemate vladu. Uvijek je bilo, ja sam ovo, ja sam ono, kao da nitko drugi ne postoji. Sigurno je vlada otkrila da se sprema jubilarni 1000 000-ti atentat na njega. Kosovo vam mogu vratiti samo oni koji su vam ga uzeli tj. Ameri. Zato promijenite gazdu.

  23. On ne sme da se skloni i ode da prođe nekažnjeno za sve ono šta je uradio ovom opljačkanim i poniženom narodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.