Vučić: U sredu ili četvrtak sa Putinom o gasu

Ostavite komentar


  1. Gradi se,ŠTA? Sto km pruge za pet godina. Uz koliko i kome provizije? Ponašaš se kao mali Perica koji je dobio zemlju da se igra.

  2. Bitna tema vezana za gas nadam se da će sklopiti dogovor koji će nama kao građanima Srbije biti povoljan . Sigurna sam da će predsednik Vučić učiniti sve u intresu našem zemlje .

  3. Eventualno subotu. Putin stalno misli samo na Srbiju, posebno ovih dana….

  4. Mislim da ipak Rusija nije i neće okrenuti leđa Srbiji, bez obzira što je Srbija glasala za rezoluciju o Rusiji.

  5. Od 5 komentara, 3:2 za botove. Znači, dežuraju. Ne znam da li znaju da je to uzalud. Posle prve rečenice vidiš da je komenrat bota i ne čitaš dalje.

  6. Нажалост не видим никакву разлику између државе која лаже и новина које те лажи шире и шире међу читаоцима, сви сте ви, грлати тамо у Србији исти, поштен народ ћути и покушава да преживи.

  7. Ako Evropa dozvoli hrvatskoj da spreči proces ulaska RS u EU i okrene glavu od tužbe za ratne zločine hrvatske, tj. bombardovanje u kom su poginula nedužna deca, onda ne možemo nikako pričati o Evropi u kojoj vladaju ista prava za sve ljude.

  8. Iako još ni leto nije započelo, pitanje gasa je goruće! Iako je važna cena, samo da ga bude u dovoljnoj količini zato se nadamo da će razgovor i dogovor između Putina i Vučića biti uspešan

  9. „Mita o Jasenovcu“ Srbin se ne odriče, nema te cene, kao ni obeležavanja pomena žrtvama Oluje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.