Vučić u UN: Srbija nikad neće pristati na poniženja u rešavanju kosovskog pitanja

Ostavite komentar


  1. Dosta je bilo ratnih sukoba i stradanja. Srbija je u proslosti propatila, stradala, mnogo ljudi izgubila, mnogo mladosti ugaseno, nama je cilj mir, prosperitet, napredak, buducnost…Nadam se da nikada vise nece biti ratnih sukoba na tlu Balkana.

    1. Samo se ti nadaj. Ček samo dok nas ovaj papak upiše u NATO, pa postanemo legitimna meta Rusiji.

      1. Srbija ne bi imala baš nikavu korist od ulaska u Nato. Morala bi da poveća vojni budzet bezpotrebno za par stotina miliona evra, da svo naoružanje zameni onim sa zapada, a da ne pričam što bi morala da šalje vojnike u „mirotvorne“ misije širom sveta.

      2. Srbija ne bi imala baš nikavu korist od ulaska u Nato. Morala bi da poveća vojni budzet bezpotrebno za par stotina miliona evra, da svo naoružanje zameni onim sa zapada, a da ne pričam što bi morala da šalje vojnike u „mirotvorne“ misije širom sveta.

  2. Srbija je slobodna i nezavisna država i nikada neće pristati ni na kakve ucene po bilo ko pitanju.

    1. Jeste, i ja sam to primetio pre neki dan kad sam se otrovao od alkohola u kafani. Sutradan sam ostavio piće zauvek, očigledno mi ne prija.

  3. Samo da se povoljno reši problem za našu zemlju, a to je pitanje KiM, koje nam visi kao mač nad glavom.

  4. Kad ste kod zahvalnosti zbog primanja pomoci u vreme proglasene epidemije korona virusa u Srbiji, vi aktuelni Predsednice Srbije dugujete jos od aprila objavljivanje racuna o kupovini i preprodaji respiratora i medicinske opreme koju ste iskljucivo sami obavljali. Slagali ste narod u Srbiji kada ste obecali da ce sve biti objavljeno nakon vanrednog stanja. Sta to krijete i zasto izlazite u javnost sa neistinama ? Narodu nije potreban takav Predsednik koji se neprestano sluzi lazima. Vas izcestaj se ocekuje i dalje, u suprotnom treba podici krivicnu prijavu protiv vas i Ane Brnabic. Posto je ovde rec o supstancijalnoj temi , sklon sam da verujem da nemate razloga za cenzuru.

  5. …priče za malu biračku AV decu!-Jake namere za malo-sutra!-Nikad nešto konkretno,samo „nećemo dozvoliti“!-E,jado,jado…

  6. Pre 8 godina,AV:“100 milijardi stranih investicija i 100.000 novih radnih mesta!“-Kad ono, samo subvencije 10.000€ po radnom mestu,a Švajcarcima i 125.000€ po radnom mestu!-Radnicima 250€ i rmbanje bez toplog obroka,pelene poneti od kuće!

    1. Pa, delimično je ispunjeno obećanje, mada ne baš onako kako su naivčine očekivale – obezbeđeno je 100.000 novih radnika zapadnim zemljama, a svima njima to su bila nova radna mesta.

  7. srbija na celu sa av dozivela je toliko ponizenja da jos jedno ili 100 nista ne menja. Crna rupa u Evropi koja sluzi za splavarke, ne zovu srbiju dzabe Evropski tajland.

  8. Srbija nije vise ono sto je bila, ojacala je, dobila novo rukovodstvo cvrstog stava i nece saginjati glavu pred ucenama. Nikada vise. To vreme je ostalo u proslosti, zajedno sa DOS-om.

  9. Ima li većeg poniženja za državu nego kad predsednik, makar i ovakav, sedi na hoklici pred Trampom i bez čitanja potpisuje sve što mu se poturi pod nos? Nemačka i Japan su 1945. časnije kapitulirali, ako ništa drugo barem su sedeli za istim stolom.

    1. Pa dobro sad … To je poniženje za predsednika a ne za državu . Jer naš predsednik će da trpi svako poniženje , što se tiče njega lično . Ali zato neće nikome dozvoliti da ponižava našu ponosnu Srbiju . More , ima da se žrtvuje! Jakako !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.