Istraživanjafoto FoNet Milica Vučković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Užicu da želi da služi samo srpskom narodu i da mu strane ambasade neće određivati kakve će odluke Srbija donositi.

„Borićemo se ne za vlast, već za našu zemlju, za našu decu i našu budućnost, pobedićemo sve koji bi da je uništavaju i njihove strane gazde“, rekao je Vučić na predizbornom skupu Srpske napredne stranke i liste „Srbija ne sme da stane“.

Govoreći o Zlatiborskom okrugu, Vučić je najavio izgradnju brze saobraćajnice prema Užicu do Bele zemlje i ka Višegradu, izgradnju sportske hale u Užicu, kao i nabavku dve magnetne rezonance koje će u taj grad stići za 10 dana i za tri meseca.

On je govorio i o opoziciji i rekao da oni ne znaju ništa da kažu o Kosovu, sankcijama ili ekonomiji, već da im je jedina politika da sruše njega i njegovu porodicu.

Vučić je odmah nakon toga govorio i o visokom funkcioneru Socijalističke partije Srbije (SPS) Novici Tončevu i rekao da mu je u „Đilasovim i Šolakovim“ medijima očitao bukvicu, te socijalistima poručio da im želi sve najlepše i „hvala na korektnoj saradnji“.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da u ovoj kampanji postoje samo dve opcije – Aleksandar Vučić i Dragan Đilas i da je sve ostalo šarena laža i suštinski ne postoji, ali da je dobro da su maske pale i da nema nikakvih dilema o tome kakva je politička ponuda.

On je rekao da zahvaljujući Vučiću, Srbija ne da nije stala, nego se uzdigla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari