Vučić upozorio EU da će Srbija reagovati ako se ROSU ne povuče sa severa Kosova

Ostavite komentar


  1. Pod maskom navodne borbe protiv korupcije i kriminala ROSU je naoruzan upao na Sever Kosova i Metohije i puca, ubija i rusi sve pred sobom.
    KFOR navodno odobrava akciju i pasivan je u odbrani Srba i dogovora sa NATO-m i KFOR-om da Albanci ne smeju intervenisati dugim cevima u srpskim sredinama pogotovo na Severu KiM.
    I ako dugo najavljivana ovo je reakcija na sednicu Narodne Skupstine o KiM i izvestaj predsednika Srbije o dosadasnjim pregovorima i cinjenice da su novoizabrani gradonacelnici Zubinog Potoka, Severne Kisovske Mitrovice, Zvecana i Leposavica bili u skupstinskoj sali i samim tim nemocni da koordiniraju rad sa vladom R. Kosova ili da organizuju otpor.
    Po meni ovu sramnu akciju ROSSU treba iskoristitu za „Vojno-Redarstvenu“ akciju protiv albano-balistickiog okupatora i uspostaviti granicu na Ibru.
    Preko Rusije i Kine sazvati sednicu saveta bezbednosti UN i optuziti KFOR za ne postovanje rezolucije 1244 i dogovora Srbije i NATO o dugim cevima, kao i zbog prekomerne upotrebe sile.
    Srpski autoprevoznici da blokiraju sve puteve koji vode sa KiM. Takodje podici vojne avione i helikoptere koji bi u niskom letu nad Presevom i Bujanovcem demostrirale silu.
    Istovremeno, zabraniti proslavu Dana Kapetana Lesija i oruzanog ustanka OVPBM u tim gradovima.
    A najmanje sto bi trebalo uradiditi je desant na selo Veliki Trnovec i unistiti najveci prouzvodjacki i distributivni narko Kartel u Evropi.
    Dakle.
    Odgovori Srbije mogu biti visestruko, pojedinacni ili koordiniraju ali u svakom slucaju vidljivi tj. transparentni pre svega nama Srbibima sa KiM.

  2. strašno su se uplašili. možda će čak i KFOR da pobegne sa Kosova : ) . neverovatno ovaj naš živi u nekom svom filmu i umišlja da je putin.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.