Vučić: Verujem u bolje odnose sa Hrvatskom

Ostavite komentar


  1. Zao mi je sto ovu Predsednikovu recenicu moram da uporedim sa recenicom Ane Frank: "Verujem u dobrodusnost ljudi". Vucic veruje u dobre namere Hrvata, a ona je verovala u dobrodusnost onih koji su je pogubili. Gledajmo sebe, ako nece sa nama…ne moraju.

  2. Od samog pocetka, Vucic pokazuje da je stav Srbije da se ide napred, da se zakopaju ratne sekire, da se zaustavi netrpeljivost. Nadam se da cemo jednog dana dobiti pozitivan odgovor od suseda Hrvata.

  3. Kada se promeni svest u glavam naših komšija da ne mrze bezrazloga Srbe onda će odnosi dva naroda biti na normalnijem nivou.

  4. Hrvatska bi da vreda dostojanstvo Srbije a srbija da cuti . To se vise nikada nece desiti aosnosi Srbije i Hrvatske mogu da se grade samo uz uzajamno postovanje

  5. Sa svima lepo ali sa poštovanjem pre svega sebe, hoću reći nas.Naroda Srbije

  6. Bolji odnosi su Srbije i Hrvatske su nasa buducnost.Drugacije ne moze,upuceni smo jedni na druge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.