Vučić: Visoki funkcioner policije odavao tajne

Ostavite komentar


  1. Uzalud je svaka prica i bacanje "dimnih bombi" premijera Vucica o agentima "sa istoka i zapada" dok ne resi pitanje kriminalno rasturene "Savamale" odn.
    "Savine mahale" u Beogradu..

  2. Rusi, besni sto su izgubili jedno od svojih tradicionalnih uporista, Crnu Goru, koja je vec prakticno u NATO paktu i uveliko bliza Evropi od nas, nastoji da uz pomoc nekih nasih isfrustriranih rusofilsko-patriotsko-guslarsko-mitomanskih snaga napravi pometnju u Crnoj Gori, a nas da odvrati od puta u Evropu. Videli smo kako su nama nasi "veliki prijatelji" i "braca" nedavno pretili u slucaju nasega ulaska u EU. Voleli ili ne Vucica ili Djukanovica, sve ovo izreceno ima itekako smisla.

  3. Ništa ne shvatam. Ko je organizovao tu grupu u Crnoj Gori? To je glavno pitanje. Kad znamo ko je to bio znaćemo tačno jel bio državni udar ili ne. I taj neko je pokušao da uvali Srbiju u velike probleme. Sve ostalo što je rekao je više manje poznato. Rusi špiuniraju, a drzavne službe ministri i ostali samo što otvoreno ne dele poverljive informacije sa Amerikancima.
    Nisam gledao šta je premijer pričao, samo sam čitao, ali čini mi se da on polako tone i da više ni sam ne zna šta priča

  4. Aha, kao što je Savamalu rušio vrh gradske vlasti. Slab si ti vučiću koordinator službi bezbednosti kad ti visoki funkcioneri policije rade šta hoće a ti ne smeš ni ime da im pomeneš. A i vrh gradske vlasti ti je izgleda pripretio pa si naglo zaćutao.

  5. Svi znamo da se pojedinci prodaju za šaku dolara, ali je potpuno nejasno, zašto to poštenim ljudima, uvek izaziva mučninu u stomaku. Vučić je vidno razočaran, i umoran od svakodnevne borbe sa ,,vetrenjačama".

  6. Totalno je nebitna informacija da li ce biti odredjen pritvor ili ne, kad vi saznate da vam svoj sugradjanin radi iza ledja, radi protiv svog naroda.Pa ne znam sta bi mu covek uradio.

  7. Треба одати признање надлежним органима који су у складу са посебним законом о БИА евидентирали низ обавештајних активности уперених против интереса Srbije као и починиоце и учиниоце тих дела.

  8. Sramota, ovi domaći izdajnici i strani plaćenici nemaju baš mere. Da mi preventivno prekinemo pretpristupne pregovore sa EU i Putinu kažemo jasno i glasno:NJET?!? E onda smo stvarno Najsevernija Koreja. Slavićemo velikog patriotu, drevnog radikala, priučenog filozofa i vorkoholika, a bogami i njegovog hroničara prepodobnog Vučićevića. Za Crnu Goru nemam: stav, mišljenje, mozak, a bogami ni stomak da komentarišem, a šta i da kažem…zvuči kao seminarki rad Neše iz Bgd…Samo sam u jedno sasvim siguran: barake u Savamaloj su posrnule (same od sebe) od stida što su nezakonite i svojim ilegalnim bitisanjem sprečavaju Srbiju da pohrli u progres!

  9. Po mome dubokom uvjerenju ovo se ne bi trebelo saopštiti javnosti, ako je istina. Izaziva paniku i opravdan strah kod naroda, u nefunkcionalnost i lojalnost njenih službi i pojedinaca u službama. Ometa radnje, postupke i aktivnosti poštenih pojedinaca i odgovornih službi, a da bi se te protiv državne-radnje prekinule. Omogućuje onima, koji rade neprijateljsku djelatnost protiv svoje države. Omogućuje im da prikriju dokaze. Sprečava se otkrivanje šire mreže, ukoliko bi ta eventualno postoajla. A nakon ovih izjava Vučića sumnja u širu mrežu mora postojati. Ima još dosta razloga, da se ova izjava može okarekerisati kao visoko neodgovorna i neprofesionalna. Ja mogu razumjeti, da se Vučić nazovimo izletio, ali neko ga je trebao savjetovati. Inače, ako je ovo istina ovo je žalosno, ako nije istina, ne želim da sumnjam u izjave premijera. Jer ako nije istina možda je još žalosnije.

  10. Vlada ima snage i volje da se obracuna sa kriminalom i korupcijom kao i sa onima koji odaju drzavne tajne cak i sa visoko pozicioniranim u policiji koji misle da su nedodirljivi .

  11. Mnogo sta se iza brda valja.Ako je neko i sumnjao u ovo sto se dogadja u Cranoj gori, sad je vrag odnio salu.Ocito je da sve nije tako naivno i da ce se tesko doci do istine, jer majstori manipulacije (moderno spinovanja) su na delu, kao i u Savamali.Sta cemo, u takvoj Drzavi zivimo i sami smo birali.Uzivajte u pozoristu, predstava je tek pocela.

  12. Eto najzad objasnjenja,pa vi i dalje krivite Srbiju! Nisam ni sumnjala da ce naci dokaze…

  13. Ovo ce sve tek dobiti epilog , a rad strane masinerije je vec u pripravnosti ,i smisljanje novih afera vlasti ali dzaba , narod sve bolje vidi zato ce i podrzati jos vise premijera.

  14. Odlično ako službe dobro rade svoj posao. Do sada preduzete reforme su očigledno imale efekta

  15. Policija je sa novim ministrom jasno pocela da se bori sa ljudima koji ne rade postneo i ne stite ono za sta su postavljeni. Recimo za pocetak dobra je vest o zaposljavanju studenta krim. pol. akademije i izbacivanje poslasticara, kuvara i ostale gospode na rukovodecim pozicijama

  16. Taj koji je odavao državne tajne sigurno ne treba da bude na slobodi,treba ga u zatvor i maksimalno ga osuditi.

  17. Takvog čoveka drugačije i ne možemo nazvati nego izdajnik,taj koji odaje tajne sigurno je da treba da završi u zatvoru.

  18. Kada bih rekao da je ovo večeras bilo jedno amatersko glumatanje uvredio bih sve one koji sa amaterski bave glumom, a to mi svakako nije namera, naprotiv te ljude i njihov rad i te kako cenim. Ali kada jedan političar ovako odglumi , sa tekvim patetičnim dramskim pauzama, nepovezanim nebulozama, onda je to vređanje ovog naroda u čijem interesu treba da radi. Ja se slažem da sada treba smisliti priču da bi se skrenula pažnja sa obećanja koje opet neće biti ispunjeno, a toje obećanje o povećanju plata i penzija, ali ovakvom pričom, da mi treba da znamo da policija i te kako radi svoj posao, pa to možemo da vidimo po tome kako raste cena narkotika, kao da priča o ceni paradajza na pijaci, i slične nedorečene gluposti, to ipak nema smisla.

  19. Puna je Srbija spijuna i bilo je i vreme da pocnemo da ih hapsimo. Sto se tice ovih uhapsenih dole znao sam da su samo mamac i da im je to namesteno.

  20. Ovoga sto je spijunirao slobodno neka odmah uhapse. Bas nas briga da li je radio za CIA ili KGB.

  21. Ne sumnjam da ce biti kaznjeni tj. to nije za kaznu nego za meru zastrasivanja, da ubuduce razmisle sa li ce raditi protiv Srbije(namerno ne rekoh njihove drzave jer njih treba ekskomunicirati oduzeti im drzavljanstvo).

  22. Spoljni faktor pokusava da destabilizuje Srbiju, vrbuje obavestajce. Odavanje poverljivih podataka je krivicno delo.

  23. Spijuna i stranih agenata koji vrsljaju po Srbiji je bilo i bice ih.Vrbuju, mesetare i rovare, nismo mi jedini gde se to radi.Posto necemo uvesti sankcije Rusiji, zapadne agenture su pojacale svoj rad.Nisu ocekivali da mi imamo vrhunske obavestajce i kontraobavestajce, da se rad i kretanje stranih agenata pomno prati.Tako su i otkrili jednog naseg visokog funkcionera policije koji se drznuo da osramoti svoju sluzbu, uniformu koju nosi i drzavu u kojoj zivi.Za saku dolara prodao se i sada je samo pitanje koju i koliku ce kaznu dobiti.Da se ja pitam, rebnuo bih mu maksimalnu mogucu zakonsku kaznu.I kao opomenu drugima da se salom ne sale da prodaju svoju zemlju, svoju cast i postenje jer ce ih sigurno stici zasluzena kazna.

  24. Klupko je počelo da se odmotava, državni organi su pokazali da znaju šta se dogadja na njenoj teritoriji, da to ne može proći nekažnjeno.

  25. Pre svega treba odati priznanje sto se doslo do operativnih dokaza. Totalno je nebitna informacija da li ce biti odredjen pritvor ili ne, ono sto je velika bruka i sramota kad saznate da vam svoj sugradjanin radi iza ledja, radi protiv svog naroda.

  26. Charli: Jadan si ti kada je tebi u ovom trenutku najvažniji problem rušenje nekoliko bespravno sagrađenih baraka.

  27. Ne sme se dozvoliti stranim službama da imaju uvid u rad naših bezbedonosnih službi. Takve pokušaje treba oštro sankcionisati.

  28. Mnogi su mislili da Srbija nema ljude koji mogu da se izbore sa ovakvim stvarima. E pa nije tako, mi imamo odlicne ljude koji svoj posao rade profesionalno!

  29. Ni malo mi se ova tema ne sviđa, prosto me plaši činjenica da mi sami sebi stvaramo probleme. Nikako ne razumem one koji su u stanju da rade protiv svoje države i kakve to treba da budu pare u pitanju, pa da čovek proda svoje ja.

  30. Ako sam dobro shvatio, Vučić je rekao da će javnost obavestiti šta se događalo sa Dikićem, da li je bilo pokušaja rušenja vlasti u Crnoj Gori, da li je to organizovano iz Srbije itd. O svemu ovome nije prozborio ni reč, cela njegova priča odnosi se na sasvim druge stvari i sasvim druge ličnosti. Eto, po ko zna koji put, Vučić svoju reč nije održao.

  31. Професионално одрађено нема шта ,плаћеници и криминалци ,и ови што сарађују с њима су још гори

  32. Ako i treba, uvek je neko unutar krtica.. Treba ga uhapsiti, treba dati to u javnost, da se zna šta se radi, a ne da veruju u bajke..

  33. Zarad para koje ne traju vecno,pojedinci su spremni da prodaju svoj obraz.Takvi treba da odgovaraju za svoje postupke.

  34. ako ja znam o cemu ovaj covek prica … sve neki oni, ovi, onamo, iz onoga, neka teska konspiracija, a on nam je govorio onomad! i pozurio da nam "sve to" saopsti na kzs. ali, sta da saopsti?! inace, ovako je najavljivao i kosmajca. razlika je u tome sto je tada jos koristio imenice a sada samo zamenice. ali rezultat ce, najverovatnije, da bude isti kao sa gospon kosmajcem.

  35. Ocistiti sve sto se moze da policija nasa bezbednost zandarmerija i ostali iz te branse nemetastaziraju na dalje i ne zahvate i one koji vrede i koji rade svoj posao odgovorno i pravicno.

  36. Odavati službene tajne, prodavati se stranim špijunskim organizacijima je teško krivično delo. Počinioce treba tako kazniti da nikom više nikada ne pada na pamet da izda svoju zemlju.

  37. Ne verujem da bi Rusi odvojili toliko para za maleni državni udar. Može to puno jeftinije.

  38. Kada bih nekog mog bliznjeg cuo da u ovoj meri bunca, posumnjao bih na napad konfuzije i odvezao ga na neurologiju na hitni EEG pregled. Ovo kazem najiskrenije i najozbiljnije i molim vas da to uvazite.Redovni posetilac vaseg sajta.

  39. Kriminal nam se uvukao u policiju i skoro svaki starešina i policajac može se korumpirati, zato su potrebni reorganizacija, personalni dosijei i stroža unutrašnja kontrola.

  40. Nadam se da će ovo biti redak slučaj izdaje službenih podataka i da će unutrašnja kontrola uspeti da sve kriminalne elemente izbaci iz policije.

  41. Mislim da ovakve stvari ne smeju da se desavaju,i ovakvi pojedinci se moraju sankcionisati,jer bezbednost drzave je u pitanju.

  42. Pa sigurno kada ti policiju vodi jedan nedorasli prepisivac doktorata a veran partiji kao pas.

  43. Takve pojedince strogo kazniti i zabraniti im da do kraja zivota obavljaju posao u struci.

  44. Pritsci sa svih strana, ne daju nam da disemo, izgleda da ne odgovara ni jednim ni drugima ovaj put nagle modernizacije, stabilizacije i velikog ekonomskog rasta Srbije.

  45. Danas, dragi sugrađani , kada izađte na ulice, naletite na prvog dilera droge pitaj te ga za cenu droge, i na osnovu cene,biće vam jasno, dokle je država stigla u borbi protiv organizovanog kriminala. Drugo, smešno je da visoki fnkcioner UKP-e, koji je odavao poverljive informacije stranim agentima, neće biti pritvoren, bar dok traje istraga, ili kako Vučić objasni, važno je da mi iskopamo šta je i koliko je informacija on odao špijunima. Polako sa tim hapšenjem.Ali, ako vas komunalna policija u gradskom prevozu uhvati bez otkucane bus plus kartice, to je već ozbiljan slučaj, pa i privođenje u policiju, vrlo je izvesno.Ja bih, samo da pitam Gospodina Vučića, šta bi sa Savamalom, Trepčom, povećanjem penzija jednokratnom pomoći, ovo su saopštenja za javnost, ono što je juče izrekao na konferenciji i nije bilo za konferenciju ili ako ijeste, to je posao Gospodina Stefanovića.Od silnih premijerovih obećanj, ostade samo da građane obavesti o izdaji visok funkcionera UKP-a.

  46. I Istok i Zapad su navikli da vrse pritisak na nas, kontorlisu nas i imaju veliki uticaj na nase postupke. E sada se nesto promenilo, Srbija ima svoje JA, nismo marioneta inostranih interesa.

  47. Професионално одрађено нема шта ,плаћеници и криминалци ,и ови што сарађују с њима су још гори

  48. Izdajnika je uvek bilo i biće, oni su uzrok svih problema, treba ih se čuvati.

  49. Izdaja „visokog funkcionera UKP“ je u kontradikciji sa objašnjenjem da je grupa gradjana Srbije podstaknuta inostranim službama i bez ikakve veze sa vlastima Srbije spremala nedozvoljene akcije u Crnoj Gori. Stavljanjem naglaska na izdaju, logično se može zaključiti da je UKP, odnosno vlast u Srbiji, svo vreme sve znala o tome šta se sprema protiv CG i da je baš ta izdaja stranim službama sprečila da se sprovede teroristička akcija. Medjutim, ako je funkcioner UKP preneo strancima informacije samo o napredovanju istrage protiv ze kriminalne grupe, onda je to potpuno druga priča, koja, kolikogod da je otužna, nema nikakve veze sa suštinom afere o stranom finansiranju privatne pripreme terorističke grupe u Srbiji protiv druge države.

  50. To sto je odavao ima sad da mu se vrati, pa nek razmislja onda koga je hteo da nasamari, drzavu mozda, e pa zeznuo se.

  51. Pod hitno ga izbaciti iz sluzbe i uruciti mu resenje o otkazu pa ga izvesti pred lice pravde.

  52. Bravo Vucicu! Kad se krene u ciscenje, krece se od svog dvorista. Skloni od sebe sve one koji se prodaju za saku para. Tebi trebaju ljudi kao Ti, koji se bave politikom iz ubedjenja i zele dobro ovoj zemlji, a ne oni koji zele da se za kratko vreme obogate.

  53. Sve je to nasledje iz proslosti kada nije imao ko da brine o interesima drzave, sada konacno imamo vlast koja radi za gradjane i koja stiti Srbiju od svih napada kako spoljnih tako i unutrasnjih

  54. Ovakvi ljudi trebaju da odgovaraju,bilo na kom su polozaju i koju funkciju obavljaju.

  55. Policiju moramo ocistiti od ovakvih ljudi, koji rade na stetu naroda, i bitno je sto je otrkiven takav covek. Verujem u ministra policije, i nadam se da ce preuzeti sve mere taj covek bude sankcionisan i drasticno kaznjen.

  56. Pitam se pitam, toliko neotkrivenih političkih, informativnih, mafijaško materjalno-političkih i ubistva sudija a tajne policije o tome poseduju valjane dokaze, (sudeći po objavljenioj informaciji da one sve prate i sve znaju). kada će kod nas doći do razdvajanja nadležnosti tj. kao prvo: do nezavisnog rada tužilaštva, sudstva, policije, …., zakonodavne i izvršne vlasti ???

  57. Mnogima neodgovara stabilnost Balkana, niti privredni rast Srbije. Zele po svaku cenu da nas unazade.

  58. Reagovali smo na strane uticaje, sabotirali ih, preduhitrili ih i prekinuli. Ovo se nije desilo zadnjih nekoliko decenija, bili smo marioneta Istoka i Zapada i njihovih interesa, napokon razmisljamo svojom glavom. Mi merimo, mi secemo, ne odlucuje nam drugi o sudbini i o nasim koracima, prosto ne mogu da verujem da smo dostigli ovaj nivo!

  59. I od onih koji zele da nam naude, koji zele lose drugima, naucimo nesto. Naucimo ono sto nikad ne smemo postati.

  60. TAj što je odavao podatke sigurno nije živeo od 40000,00 dinara mesečno, pa da mu čovek i oprosti jer nema za život. Treba ga drakonski kazniti.

  61. Da li neko išta razume , pa zašto ga neuhapse ako je odavao tajne , a narodu sve otese sa izvrsiteljima i hapse ako neplate infostan , parking , iznosenje smeca i ostale komunalne usluge …!!!!!

  62. Ovo covek ne zna od koga da brani drzavu, da l““ spolja ili iznutra?? Svi bi da komadaju…

  63. Ne bih voleo da sam u Vučićevoj koži. Mnogo je izobećavao amerima, ništa nije završio. Kreće payback.

  64. Naša obaveštajna služba je uvek radila dobro i za vreme SFRJ a i sada, znali su i ranije samo sučekali da uhvate sve i takve stvari se ne iznose u javnost. Savamalu su srušili oni koji sada napadaju Vladu.

  65. Sigurno je dođoš. Neka novinar istraživač istraži kako je dotični Popara : došao do Beograda, kao se zaposlio , ko ga je preporučio u službu, kao je dobio stan u Beogradu i njegova imovinska karta.Beograd je prepun đaka pešaka koji su kao beda i sirotinja došli do Beograda, zaposlili se zu gde su se zaoislili, dobili velike stanove na dobrim lokacijama, otvorili preduzeća i lokale , zaposlili sve svoje rođake i otišli u PEMZIJU sa 53 godine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.