Šta piše u odluci predsednika Vučića o predlogu Miloša Vučevića za mandatara?

Ostavite komentar


  1. Znači ovaj ćelavi je platio ceh u kafani kod Džejmija … Pa i zaslužio je da bude premijer, nema šta ! To ga je i preporučilo !

  2. Ovo je posle duuugoo dugooo vremena jedna NORMALNA STVAR koja se dogadja u Srbiji !

    Svako moze o Milošu Vučeviću da misli sta ga je volja ali njegov predlog za mandatara, kao Predsednika najjace stranke koja je osvojila najvise glasova na proslim patlamentarnim izborima je sasvim LOGICNO i NORMALNO !

  3. Da li je stranka sa najviše poslanika predložila svog nominalnog predsednika za mandatara ili je to, kao i sve ostalo, uradio stvarni predsednik. Znači, i Vučević je kao i Gašić i Vulin sposobni su za svaki posao, kao i gazda im, iako ništa od tih poslova nije iz njihove struke. Mada, jasno je da će Vučević kao mandatar vlade imati jedini zadatak, kao i kada je bio ministar vojske, da sledi uputstva i direktive sveznajućeg narcisa.

  4. Recept kako biti vladar Srbije: organizujes izbornu kradju u saradni sa policijom tuzilastvom i sudstvom, sa fiktivnim prijavama prebivalistva i autobusima ucenjenih nesrecnika koji su tvoje glasacko telo, nekoliko ustupaka prema EU da bi izistale EU mere, i na kraju ustavno, zakonito i sa pravom imenujes mandatara Vlade Srbije. Zivela demokratija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.