Vučić: Za budućnost u miru sa svima

Ostavite komentar


  1. Da sam kojim slucajem bio vatikanski Papa pocetkom proslog veka, saznao da u rusiji komunisti ubijaju desetine stotine iljada milione ljudi, da crkve i manastire pretvaraju u gubilista i masovne grobnice – i ja bih kao vatikanski papa pozvao na rat protiv njih i njihovih u ovom slucaju srpskih sluga. Jasenovac i NDH nisu bili *tek tako* – nije li sramota da komunisti i dan-danas ovako manip[ulissu ovdasnjim narodom sve zarad svoj opstanka na vlasti i svih materijalnih povoljnosti koje to nosi?
    Samo kazem.

  2. Vučiću, prestani da deliš naše pare okolo. Odgovaraćeš ovom gladnom narodu kad-tad.

      1. To nije pomoc vec kupovina glasova nasim parama za buduce izbore.Posto se uplasio bojkota izbora a oni u RS svi imaju nase drzavljanstvo tako obezbedjuje sigurne glasove.

  3. Gledam fotku. Pazljivo… Hm, ako je istina da svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje, onda nesto sa nama Srbima nije u redu.

  4. Ne smemo dozvoliti da nam otmu nasu kulturu i istoriju, moramo biti slozan i jedinstven narod.

  5. Sta mu ga dodje onda Gavrilo? Zrtva? Dzelat? Meni ovo lici na Mladicevo dijeljenje bombona u Srebrenici. Nece vas niko dirati, rekao je on.

  6. Vucic govori o II sv. ratu a preskace ovaj zadnji. Pa objasni nam Gosp. Vucicu ko je sta stvarao i po koju cijenu u ovom skorasnjem ratu. Pusti onaj da se njim bave istoricari posto ga sada ne zivimo. Ali debelo zivimo ovaj nas skorasnji. A ti o njemu ni rijec.

  7. Pa ako je sve tako kao sto govorite, da nema veze sta je Federacija a sta RS, sto onda izginu onoliki narod. Od 16000 kazete ostalo 3000. Pa gdje su Srbi iz Drvara? Mozda nestali jer ste ih vi iz Srbije zdusno pomagali. Nesto ovdje ne stima.

  8. Neka Predsjednik Srbije objasni sta je on bio na Jevrejskom Groblju usred Sarajeva sa kalasnjikovom: Oslobodioc ili Agresor. Da znamo.

  9. ja sma za to da AV i MD presele zivjeti u Drcaru a Drvarcane poslati na funkcije u BGD i BL. Bilo bi bash fer.

  10. Nikako se nesme zaboraviti šta su naši preci učinili za nas. Tako da je važno važno sačuvati sećanje na osobe koje su se borile za svoju domovinu.

  11. Srbi izvan S, imaju svoje drzave, Sta bi bilo da se ovde formira zajednica Nepalacas, Nacionalna pitanja u povodu konstante kao cilja prakticno su u civilizacijkim okvirima zavrsena u 19, veku, Dobronamerni ciljevi su covek pre svega mladost tj buducnost

  12. Pomeranje granica i prekrajanje istorije je stalni posao zapada, ali se tome moramo odupreti i na ovakve nacine stalno podsecati i obelezavati .

    1. Ajd Botovi, i nekako, al sto i Botovkinje da upotrebim rodnoravnopravni izraz, ustaju ovako rano.Valjda da ne nestanu sendvici?

  13. Srbija vodi politiku mira sa svim narodima, to smo mnogo puta dokazali do sada. Bilo bi dobro kada bi se drugi narodi ugledali na nas.

Ostavite komentar


Politika

"Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje": Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije 10

„Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje“: Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije

U najnovijem, majskom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je novu viziju Srbije za kraj 2027. ili 2028. godine. I u toj viziji našao se ponovo najlepši nacionalni stadion u Evropi, ali i tematski park tipa Diznilenda, jedan sa rolekosterima i čudima, vodeni parkovi, kruzeri na Savi, vozila bez vozača. I naposletku najvažnije za običnog čoveka koji nema tako dalekosežne vizije poput predsednika, stiglo je i obećanje o boljem životu. Ali ovo poslednje nije ništa novo, jer ta obećanja građani slušaju već dvanaest godina, a kvantni skok za njih nikako da stigne.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.