Vučić: Za dve godine od Beograda do Kruševca za sat i po

Ostavite komentar


  1. „glupi“ Amerikanci počeli da ulaže pare u izgradnju autoputeva u Srbiji

      1. Već decenijama se stize od BG do Kruševca za manje od dva sata. Vučko sipa laži brzinom munje.

    1. 8 miliona po kilometru je normalna, pa cak i jeftina cena. Na osnovu cega tvrdis da je prenaduvana? U EU km autoputa kosta vise ( i do 25 miliona po kilometru kroz planinska podrucja).

  2. Dakle narode spremaj pare, a i kožu a moglo bi i oružje jer ne znamo ko će nam doći tim putem

    1. Vojvodina za 20, najviše 30 godina dobija mrežu autoputeva,al virtuelnih,a stime se sakaćenje Vojvodine nastavlja.

  3. Pih, pa Bata Gašić se teleprontovao za 1h, sa sve naplatnim rampama kad je bila nemila situacija sa „helikopterom“.

  4. Beograd – Kruševac oko 200km. I nazad 400. To je sa potrošnjom od 7,5 l/100km u parama 4500 dinara. Ako dodamo i putarinu oko 1500 dinara sve zajedno je 6000 dinara. Možda beograđani imaju bolja primanja pa mogu jednom mesečno da se časte izletom do Kruševca, ali mislim da je to skupa zabava za prosečnog srbina.

  5. Mama, mama… tata kupio čvarke, baš se radujem što ćemo večerati čvarke!
    U baš su lepi čvarci, baš, baš lepi i ukusni… a pošto je kilo?
    7000 dinara!

    Tu prestaje radost jer svi znaju da na postoje čvarci za 7000 dinara/kg.

    1. Glup ste primer naveli. Frapirao sam se pre neki dan kada sam video koliko koštaju čvarci. Nije da nemam mogućnosti, ali iz principa nisam hteo da kupim. A i da niste naveli glup primer, niste u pravu. Izguglajte malo cenu autoputeva po inostranstvu i videli bi ste da je okvirno toliko. Ne kažem da se ne ugrađuju, ipak su to političari, samo da nije da nas baš deru.

  6. Cuvena recenica za dve godine.I tako se sve to vrti u krug vec osam godina.

    1. Je l sad mislite da ste nešto pametno rekli? Naravno da lažu, kao i svi političari, tako da uvek kasne. Ipak, završeno je do Bugarske i Grčke, završeno Beograd – Preljina, sad se rade drugi, plate su preko 500eur. Nije da bih glasao za njih, ali nije bašni sve tako crno kako neki predstavljaju.

      1. U pravu ste nije sve tako crno.
        Još je crnje i gore. Da li možda znas koliko su puta uništili samo da bi napravili put od Surčina do Ljiga? Znaš li odakle dolaze frakcije i koliko se zakona krši? Radno vreme,pretovari do 60t itd.

  7. O tome sam ja pisao 2002. o potrebi paralelnog rada autoputeva prema Atini za olimpijadu i Moravskom dolinom od Pojata i Krusevca do Uzica pa dalj ka Crnoj gori kao pokretacu privrede centralne Srbije

  8. „Vučić: Za dve godine od Beograda do Kruševca“. Za dve godine ( ako ti ostaneš na vlasti) – nas više biti neće!

    1. Nisi baš u pravu, jer smo i gore političare preživeli, pa ćemo i Vučića. Samo mi reci koja je ta stranka i sa kojim programom će nas spasiti. Čisto da vidim da li stvarno razmišljaš o narodu ili si samo zaluđena pristalica druge strane. Ili, samo pričaš onako, da deluješ pametno u društvu.

  9. Zašto mio lik v.d. Koridora Srbije nije na slikama u prvim redovima, pitam ja vas?

  10. Aaaaa, … pa i 2014te je bilo ‘Srbija u EZ, 2016te’ ?!?!?
    ‘Vozi Misko (za Krusevac, Firmom Vucic)’, … taj film smo odgledali. Mnogo puta.

  11. Džonson,Tramp, bili su Putin , Erdogan. Imaš[ li ti nekog normalnog da dovedeš. A da družiš se sa sebi sličnima. Čini se da si se Vojvodine odrekao pošto za nas nema puteva.

  12. A tek kad bude otvarao kanal Terazije-Solun. Samo jos da pitam a koje ova sa roze tasnom i rose gumenim cizmama?????

  13. Otvaramo da bi smo mogli da otvaramo.Nego,pitam se,da li ovi u „Lazi“ svako veče vrše prebrojavanje.

  14. Za dve godine bice 300000 Srba manje. Ko ce putovati tim putevima? Mozda Turci, Kinezi, Sirijci…

  15. Gde su u ovoj priči najveći investitori u Srbiji,rusi? A,da,nemaju vremena da se bave srpskim autoputevima,gase „kuznjecov“!

  16. Može za sat i trideset minuta ali onim tvojim letećim automobilom napravljenim u, pre 4-5 godina, otvorenoj fabrici čipova, koje će voziti bogati penzioneri kojima nisi otimao penzije, da gledaju uhapšene rušitelje iz Savamale. Ovakvih tvojih obećanja ima toliko da je mene sramota da ih više nabrajam. A tebe?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.