Vučić: Zahvalnost Danskoj kao jednoj od najznačajnijih donatora

Oproštajna poseta ambasadora Kraljevine Danske, Andersa Kristijana Haugora

Ostavite komentar


  1. Odrzavanje vec dobrih odnosa sa predstavnicima drugih drzava je uvek dobro i korisno.

      1. Izgradnja auto puta Miloš Veliki, nabavka aviona, helikoptera, i raketa, pomoć od 100 evra za gradjane, jel su sve to bile laži.

  2. Kako rece predsednik pre neki dan nasa ekonomija je najbolja u Evropi.Mi bih onda trebali da dajemo a ne stalno da ocekujemo donacije.

    1. On u BDP i sve ono čime se hvali stavlja sve donacije, pomoć, pare koje šalje narod iz inostranstva rodbini…. Kada bi sve to isključio, BDP bi bio u minusu.

  3. Zahvalnost ambasadoru K. Danske, na uspesnoj saradnji , zelimo mu uspesan nastavak dalje karijere.

    1. Lepo ručki tvoj sendvič i pazi da ti mrvice na padaju po tastaturi. Uzgred ti savetujem kurs pravopisa.

  4. Naša zemlja je već na dobrom putu što se tiče ekonomskih kretanja, samo da tako i da nastavimo, pa samim tim interesovanje investitora neće izostati.

  5. Sta bi Vucicu sa obecanim objavljivanjem racuna za kupovinu i preprodaju respiratora i medicinske opreme koju je obecala Ana Brnabic jos u martu a vi u aprilu kao podrzali objavljivanje svih tih racuna? Javnosti i zakonima ste duzni to da uradite.Zasto se pravite ludi sve do danasnjeg dana Vucicu? O kakvim donacijama se sada, uprkos svemu, usudjujete da progovorite. Izvolite gradjani Srbije cekaju.

  6. E hvala Bogu da doživim da vidim kako Vučić radi bar jednu stvar iz svojih ustavnih nadležnosti. On uglavnom radi sve drugo samo ne ono što mu Ustav propisuje.

  7. Pogledajte,Srbi neokomunisti,kako uspešna,bogata i prosperitetna zemlja a kraljevina? Menja li to nešto u vašoj glavi?

  8. Danska podrška nam puno znači na našem putu ka EU, ali bi nam još više značilo da povuku priznanje tzv.Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.