Vučić: Zima će nam biti mnogo hladna, a sledeća će biti polarna

Ostavite komentar


  1. Kao što su nam „i groblja bila mala“ i sve ostale kataklizme i katastrofe kojima je strašio narod a onda nas od njih spasao veliki vođa.

  2. Зна ли овај човек где је лево? Нисмо сви пасионирани гледаоци тв Пинк и читаоци Информатора. Памтимо мало дуже од пола сата.

  3. Javio mu se bog i rekao mu da se pripremi. Hvala precednice na informacijama da imamo vremena da se pripremimo za teske teske dane.

  4. Prica gluposti. Da nismo kupili gas imali bi restrikcije struje po 12 sati a samo dve TE-TO (Pancevo i Novi Sad) koriste gas za proizvodnju struje. Zasto ne uveze struju iz Rusije. Oni imaju sve energente za njenu proizvodnju. Neka vidi sa bratom Erdoganom a i Bugari ce pomoci oko prenosa iste.

  5. Lepo poručuje preCednik…
    Pakujte kofere,u toku je smena naroda.Poslušne dovodim,a ovi drugi su dužni da odu…

  6. Neverovatno je koliko se obmanjuje narod, pošto su doveli Klausa Švaba u Beograd i potpisali da će raditi na „Velikom resetu“, tj. smanjenju broja ljudi na zemlji. Uništili su rudnike a Obilić rudnike i elektrane pokloniše Albaniji da bi Mihajlovićeva uvaljivala Vetrogeneratore. Prave nas ludima i pljačkaju.

  7. u šta se ovaj čovek ne razume? Gde je Srbija na granicama Karlobag-Zadar-Virovitica??? Gle, postali su senilni? Ko ovde njedini nije lagao narod u novijoj istoriji???

  8. Očekuje se zaista hladna zima u Evropi i kod nas.Sigurno će nam biti puno lakše jer je vlada kupovala na vreme energgnte

  9. Ovo sve kao malo podseca na neki globalisticki scenario. Bolesti, hladnoca, glad i zedj, pa ako bude srece rat, izbeglistva, crna berza. A eskimi bez grejanja zive hiljadu godina i nece da se sele. Eskima za precednika.

  10. Ama znamo i groblja su nam mala zbog pandemije. Ali, isto znamo da si ti odgovoran za tu nasu zimu jer si postavio pecenjara za direktora EPS, pa ga jos i stitis od odgovornosti

  11. Nadajmo se da ce Vucic koji nas je „snabdeo respiratorima“ kada je to bilo gotovo nemoguce, uspeti da nas „snabde dovoljnom kolicinom dugih gaca i vunenih carapa“ !

  12. Naravno da je taj scenario neizbezan!
    Pre svega za Evropu! Alternativa ruskom gasu je jako skupa i treba vremena da se uspostavi! Bar 2 godine! Najveci dobitnik ce biti Amerika koja je najveci porizvodjac tecnog gasa!

  13. I pored velike krize energenata u Evropi i svetu,zahvaljujući odgovornoj politici naše vlade i nabavljanju energenata na vreme,zimu dočekujemo sa manjom brigom od naših suseda

  14. Vučić u sta bi sa tvojim tvrdnjama pred izbore : imamo dosta i gasa i nafte i struje
    Jesi li tada lagao ili sad lažeš
    Ako imaš i zrno časti i poštenja u sebi zbog laži podnesu ostavku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.