Vučić: Zorana Mihajlović pravi stranku napuštajući SNS, svi će znati da to čini jer nije ministar 1Foto: BETAPHOTO/ MINISTARSTVO GRADJEVINARSTVA, SAOBRACAJA I INFRASTRUKTURE ZORAN PETROVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o onima koji su Srpsku naprednu stranku napustili jer, kako kaže, nisu dobili ministarsku ili drugu funkciju, rekao je kako će bivša ministarka Zorana Mihajlović da pravi svoju stranku.

O onima koji su ih napustili, naveo je, neće reći nijednu ružnu reč. Ipak, smatra, građani će znati da su oni stranku napustili upravo jer nisu dobili funkciju.

„Nikada nismo hteli da neko drugi bude kriv. Samo smo smatrali da je fer…. Ne morate da delite teret, ali bar budite fer tih dana i nemojte da se pravite da niste živi. A uvek sam preuzimao odgovornost i bio gromobran za sve državne funkcionere. Štitio sam one koji su zasluživali i oni koji to nisu zasluživali. Ali ako vi očekujete da ću nešto loše da kažem o SPS ili onima koji su nas napustili zato što nisu dobili funkciju, poput Zorane Mihajlović, koja će da pravi svoju stranku i čuda, šta sve ne, napuštajući SNS. Od nas neće čuti nijednu ružnu reč… A svi će znati da je to zato što nije ministar. Kao što će svi znati zašto su neki drugi ćutali, a izmisliće 500 nekih drugih razloga… Naše je da se ponašamo fer, ni o kome nećemo da govorimo nešto loše, a na norodu je da vidim ko su ljudi koji se bore, a koji ne. A da li će biti izbora do kraja godine – to je već druga stvar“, naveo je Vučić.

Mihajlović je javno iznela svoje nezadovoljstvo nedobijanjem resoru u Vladi Srbije nakon izbora 3. aprila. Na konferenciji za medije tada je navela da ostaje u politici, ali da će konkretni njeni planovi biti poznati nakon nekoliko meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari