Vučićeva izjava o nadolazećem svetskom sukobu od sinoć glavna vest na engleskoj verziji Russia Today

Ostavite komentar


  1. Vučić izgleda priželjkuje taj sukob. Jer bi mu to bila šansa da se izvuče i da ne polaže nikom računa za katastrofalni bilans njegove vladavine.

  2. Najbolje je da Srbija, kao znak solidarnosti sa bratskom Rusijom, prihvati neke sankcije, nalik onim 90-ih.

  3. Borba izmedju dobra i zla mora da se odigra. S obzirom koliko smo se izkvarili kao narod, ne pise nam se dobro.

  4. Funkcionalno visoko prilagođeni psihopata ništa novo nije rekao,jer to isto mišljenje ima više od polovine Planete,konkretno u Srbiji to isto može da potvrdi i svako dete od 15 godina.

  5. Imali smo vec tako jednog ,,pametnog“,pa se secamo kako smo se proveli,da i danas živimo te posledice !!!

  6. Opa,i njemu je to sinulo,obično ne vidi tako daleko.Mora da su mu obrisali naočare tamo u Njujoku,pa sad vidi malo dalje.

  7. Ukoliko Rusi pobede Ukrajinu u igru ulaze Poljaci,a zatim Kinezi dali direktno kao učesnik u ratu na strani Rusije ili kao isporučila vojne opreme ,posle toga neka nam je bog u pomoći

  8. „Bolje rat nego pakt “ i „bolje grob nego rob“ ! Još samo da ubijemo nekog pretstolonaslednika (naći ćemo već nekog ) i da svi odemo na nebo . Sa Porfirijem ne čelu ! Ne opet !!

  9. Kakve pametnice, svi sve znaju! Jedini komentar na mestu: „Globalni ekonomski ciklus se
    uvijek zavrsava ratovima!“

  10. A dokle ovi nasi nejaki i neuki politicari da se nadaju da ce da pogode nesto.Da je tako gledao valjda bi nesto uradio za Kosovo ovako samo prazne price.

  11. Eeee opet se neki u Evropi zaos
    Štrukli. Moram svoje oružje negde da ispucaju. Pa zar mnogi od njih nisu od 1991 do1995 ratovali na strani Hrvatske. Zar ta Evropa nije 1999 ubijala u NATO Agresiji Srbe kojem dobru nadati se od takve Evtope

  12. Nema ništa od rata, političari žive mnogo bolji život od ‘prostog’ naroda kojim vladaju. Znaju oni da vile i jahte ničemu ne služe kad dođe nuklearna zima.

  13. Vučić poistovećuje Srbiju i u Ukrajinu a potajno zeli da ih rusi zbrisu. To samo govori u prilog tome da je on otpisao kosovo zarad ostanka na vlasti , jer da nije tako on bi i dalje cvrsto ostao pri tezi da su Ukrajina i Srbija isto i izbio bi iz ruke argument zapadu da su to dve razlicite stvari i u buducnosti bi imali sanse za ocuvanje integriteta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.