Vučićevo ime biće na svim izbornim listićima

Glavni odbor SNS u ponedeljak razgovara o 5.000 kandidata za lokalne, pokrajinske i parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. SNS će kao najveća stranka u ponedeljak doneti konačne odluke što se tiče lista na svim nivoima.

    1. bice vam i 10 novih zatvora malo da stanete svi, kad ova zemlja postane demokratska i pravna drzava…do tada uzivajte u foteljama

    2. Crna Milena, o kakvoj stranci ti to govoriš? SNS je parapolitička organizacija koja u poslednjih šest godina samo stvara privid političke organizacije jer je već dugo izvan pravnog sistema zemlje a njen tvorac ovakve kakva jeste, navrhvođa, samo nastavlja da urušava institucije.
      Svakom ko iole poznaje zakon jasno je da SNS nema ni jedan legalan ni legitimno izabrani organ, dakle, nemaju zakonitu: skupštinu, glavni odbor, predsednika, Predsedništvo! Ništa. Ako mi ne verujete, pročitajte njihov statut i videćete da govorim istinu. To je neformalna grupa kriminalaca. Odluke njihovog navodnog GO su ništavne. Oni kao politička stranka ne mogu na izbore već kao grupa građana.

  2. Sve izborne listiće treba sačuvati ako uskoro, a hoće sigurno, nestane toalet papira! Razumna štednja.

  3. Ovi stariji bi trebalo prvo da pitaju svoju decu zašto su otišla preko, pa onda da izađu na glasanje!

    1. Molim Vas, ne generalizujte. Vec mi je muka od ovakvih stereotipa. Pa pogledajte standove SNS-a. Nesto ne vidim starije oko njih, niti mislim da su stariji oni koji ovde pisu botovske komentare. Mislim da je „ljubav“ prema Vucicu ravnopravno generacijski rasporedjena.

    2. Sa Aleksandrom Vucicem na vlasti imacemo apsolutnu pobedu,jer covek zaista nema konkurenciju.

  4. „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Pa to je i dosad bilo, „priče za malu decu“.

    1. Neka doda da će ta deca kroz koju godinu na zapad, a on u prazan Mirin stan kod ruja.

    1. U zakonskom roku ćeš biti optužen za ne prijateljsko udruživanje protiv republike Srbije.Rok je 5 god.Vidimo se.

  5. I biće na svim medijima, eto, želja mu se ispunjava da bude popularan, kada bude bio osudjen na doživotnu samicu.

  6. Jedan od mojih kolega s posla je dao otkaz i od pobedeljka ide u Mađarsku da radi. Ide tamo bez žene i dece. Možda odu za njim, ako se snađe na poslu. Neće da čeka izbore i slogane, kaže da nema vremena.

  7. Sloganom „Za našu decu“ Vučić se obraća onima kojima pravi ili je pravio decu. Slogan je u tom kontekstu potpuno na mestu.

  8. U Srbiji vise niko ni ne pominje vladavinu prava. Svi spekulisu, ko ce biti na listama i kako ce one izgledati. Postoji li NEKO ko ce Izbornoj komisiji uloziti zalbu i zatraziti da se Vucic ukloni iz izborne kampanje? Odbice ga, ali ce time i nama i SVETU potvrditi kako se u Srbiji krsi Ustav u kome pise da predsednik ne sme da bude predsednik stranke i da mora biti predstavnik SVIH svojih sugradjana. Odnosno, da mu je zabranjeno da se aktivno ukljuci u izbornu kampanju. Bude li neko zucnuo da su to i pre radili, neka UCUTI. Vucic je na vlast dosao obecavajuci da nece raditi kao njegovi prethodnici., vec sve posteno i po zakonu.

  9. Vucic je toliko popularan da moze sam dobiti izbore u ime SNS. Problem opozicije je sto oni ni priblizno nemaju harizmaticnu i neukaljanu osobu koja moze stati na celo opozicije!

  10. Takodje Vucicevo ime i prezime bice prvo na buducoj optuznici za organizovani kriminal u Srbiji. Aleksandar Vucic br.1 pa svi ostali po piramidalnoj lestvici, do predsednika Mesnih zajednica, jer toliko su ogrezli u kriminalu da ih nista spasiti i da se moze. BOJKOT svi u bojkot ove farse sto nazivaju izborima. Samo bojkot za pocetak Srbiju spasava.

    1. Mladi su nosioci buducnosti i odlicno je da ih je mnogo na listi. Slazem se sa tobom u potpunosti.

  11. Nije lako naći tako veliki broj ljudi, pogotovo ne na lokalnom nivou, imajući u vidu činjenicu da pojedini lokalni funkcioneri SNS nisu naročito popularni!
    Pa da, baš tako, u Kragujevcu im je najnepopularniji, među njima Radomir Nikolić, ali su posle „dugog i opsežnog razmišljanja“ odlučili da nađu dobro rešenje, opet Radomir. Valjda zato što imaju jednog, još nepopularnijeg, (ali opasnog svedoka i aktera filma Vladalac), Tomu!

  12. Bice djubreta i za najruralnije krajeve Srbije… Kao nekada KAN! PS: Kladim se da ministar poljoprivrede ne zna kojeje djubre KAN, ne AV!

  13. Odluka ce sigirno biti ispravna sto se tice koalicija! Vucic je dokazao da je lider dostojan gradjana Srbije i da zeli obezbediti jos bolju buducnost za sve,i kao takav sasvim je logican sled da bude nosioc izbirnih lista.

    1. Dostojan je lider: tupoglavaca, poltrona, podanika, ljigavaca, bednih sicarzjija, drumskih razbojnika, prostaka, nepismenih budala, ljudske hulje sa zajednickim imeniteljom „OLOSA“? @ tija, u koju si grupu, pokusaj da se identifikujes!!!

  14. U svakoj corbi zaprska u sve se razume a nikad nige nije radi ni dana samo politickom prevarom zato nam i jeste ovako u Srbiji.

    1. Zasto onda ima toliku podrsku mozes li da nam objasnis? Ili mislis da je narod glup i slep?

  15. Pitam se jel je to praksa,,da li je neki problem,,uostalom pa Vucic je predsednik SNSa!

  16. Nisu ovo predsednički izbori pa da se lista zove po predsedniku.Mi treba da glasamo za parlament. Ovo je kršenje izbornih pravila.

  17. SNS i Aleksandar Vucic mnogo su uradili za ovu drzavu i realno je da izborne liste nose njegovo ime.

  18. „Vučićevo ime biće na svim izbornim listićima.“ Pa naravno, kada je on najgori od svih njih.

  19. Kao spot im predlazem onaj gde on sa onim decakom u zajecarskom selu razgovara i ubedjuje ga da treba da pije rakiju zato sto on iz iskustva zna da je bolja od piva.Tako je predsednice:RAKIJA I DECA sa Vucicem u bolju buducnost.

  20. Oni iz propalog DS rezima,koji su hapsili i isterivali sudije sa posla nece se nikada vise vratiti na vlast a ime Vucica ,bice na svim izbornim listama SNS,jer je najbolji, a SNS ce uvek biti na vlasti.

    1. Kad pošalješ ovakav imbecilni bot komentar jel ti bude lepo ili ipak osetiš mučninu u stomaku kad se pogledaš u ogledalo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.