Vujačić: Vučić da prihvati međunarodnu istragu

Ostavite komentar


  1. Pristace – i poslace mu njegovi prijatelji iz USA i EU komisiju koja ce da utvrdi da je sve proslo sa manjim nepravilnostima …

  2. Obzirom da je vucic poznati demagog koji jedno prica domacoj javnosti a potpuno drugo medjunarodnim politickim faktorima, on ce morati da se povinuje medjunarodnoj istrazi. Obicno je jak na recima u svojim tv monolozima dok je sa medjunarodnim predstavnicima manji od makovog zrna. Stara radikalska kukavica.

  3. Amerikanci sudski, ali protivzakoniti, zabranjuju bivšem predsedniku da se kandiduje, a nama nešto spočitavaju. Neka kontrolišu izbore u svojim kolonijama Nemačkoj, Ukrajini i drugim. Srbija je nezavisna i slobodna zemlja i sama će rešavati svoje probleme.

  4. kakve veze ima ovaj posmatrac Nemac,on prica o nekorektnim izborima a nemacka se raspada. Najbolje da nemci odlucuju ko treba da vodi Srbiju, neka gledaju u svoje dvoriste nema sta oni da preporucuju, Narod je rekao svoje.

  5. Лик био амерички студент, а уз то још од 2002. до 2009. био амбасадор жутих у Америци, време погрома, одвајања Црне Горе, незаконитог отимања Космета…човеку рекли ако си отет трепни јер реч мије рекао а камоли шта урадио у земљи која је непочинства радила. А сад још унапред зна да ће бити Немачка, па како рођаче ако не радиш за њих ? Ај баш да видимо је ли Немачка наш стари пријатељ и савезник вековима уназад…

  6. Samo da nam gospodin prvo objasni šta je to međunarodna zajednica.Po meni to mogu biti jedino UN a ne neka eu.

  7. Gospodine Vujačiću da li je vama poznato šta znači Međunarodno priznata ,nezavisna i samostalna država,a to je Srbija. Statusom kandidata Srbija nije postala kolonija,a nije ni u vazalnom odnosu sa USA a ni sa EU odnosno Nemačkom.Samim tim slaganje ili neslaganje njihovih administracija nema nikakvo obavezujuće postupanje Srpskih vlasti u odnosu na njihovo ne dokumentovane optužbe u vezi izbora .Zar nije obaveza OEBS posmatrača da odmah po završenom glasanju priloži dokumentovane uočene nepravilnosti koje su se dogodile tokom glasanja pre a ne posle objave rezultata izbora .Da li bi bilo zahtevano ponavljanje izbora da je opozicija pobedila u Beogradu i pored „uočenih nepravilnosti“ i u drugim mestima a i na republičkom nivou?Zar nije logično da su izbori bili na oba nivoa neregularni ,da se ponište i sprovedu novi izbori ? Verujem da vi kao bivši diplomata bi ste to morali znat .Na svim izborima u Srbiji odlučuje većina koja je dužna da poštuje pozitivne zakone Republike Srbije a za nepravilnosti pri izborima su nadležne državne institucije Srbije a ne administracije stranih država i OEBS . Sva ovakva naklapanja ,slična vašem su dorektno uperena protiv integriteta Srbije odnosno bladajuće Stranke , pa su bez „opipljivog“dokaza,zlonamerna .

Ostavite komentar


Politika

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga 10

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izrazio je danas u Nišu uverenje da će taj grad nakon izbora 2. juna postati servis građana, jer "promene kreću sa juga".

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.