Vujanović: Članstvo u NATO-u neće uticati na odnose sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Onog momenta kad CG stupi u NATO, Srbija mora da revidira sve odnose sa tom potencijalno neprijateljskom zemljom. Svaki odnos Srbije i CG mora se staviti na ravan sa svakom drugom zemljom koja moze sutra biti agresor na suverenitet Srbije.

  2. Od kako se odvoila od Srbije,Crna Gora je napredovala na svim poljima.Postala je normalna zemlja,clanica NATO-a,i verovatno sledeca republika za ulazak u EU.Zakljucak izvedite sami.

  3. @usaf

    Kao prvo Crna Gora nije clanica NATO-a, kao drugo Crna Gora ni po cemu ne odskace u EU integracijama a kao trece, da je uslov napretka odvajanje od Srbije kako to da onda npr. "republjik kosova" nije tako "napredna" nego ste jedini kojima jos uvek trebaju vize za EU a da ne spominjemo ostalo? Ili zasto Makedonija nije vec u NATO i EU, iako nema nesto Srba u Makedoniji ali zato ima dosta Albanaca? Zakljucak probaj sam da izvedes.

  4. U pravu je vlast Crne gore, njeno clanstvo u NATO nece uticati na odnose sa Srbijom, jer je sve na nasu stetu. Priznali su medju prvima Kosovo, odnosno da nam se otme deo teritorije. Zar to nije gest prijateljstva prema Srbiji. Stalno im se nesto daje i cine razni ustupci a sve zbog dela gradjana Crne gore koji se izjasnjavaju kao Srbi. U uvek sve kosta gradjane Srbije. Dokle? Kad cemo poceti da gledamo prvenstveno svoj interes?

  5. Ivan Grozni@ Sta ste se "zakacili" za malu Crnu Goru. Sve zemlje oko stradije su vec odavno clanice NATO-alijanse: Madzarska, Hrvatska, Rumunija, Bugarska,
    Albanija,Grcka …. Uskoro i Crna Gora. Kosovo je vec odavno jer su tamo stacionirane snage NATO-pakta od "99 god. Ovoj geostrategiji vise ne pomaze ni grozni ni dozni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.