Vuk Jeremić prvi put o Miroslavu Aleksiću i cepanju stranke

Ostavite komentar


  1. Jeremiću da nije Kosova, (koje smo davno izgubili, a možemo ga vratiti samo na način kako smo ga i izgubili), ne bi imao o čemu da govori. Nema nikakvog ozbiljnog programa šta teba raditi, ali (što je mnogo važnije) i kako to ostvariti u budućnosti.

  2. Pa izvolite sada u borbu protiv francusko-nemačkog plana, jer u zemlji je idilično stanje, teku med i mleko, narod živi fenomenalno, sve radi ko sat od obrazovanja do zdravstva, zlatno doba.

  3. Djindjic I Draskovic u sukobu 1997 godine, pa opsti juris svih protiv DSS od 2001 do Dana danasnjeg, svi protiv Velje Ilica, Boris Tadic SA Kostunicom, pa protiv Kostunice I td a komunisti vladaju 80 godina, razbise Jugoslaviju, razorise Srbiji…

  4. Postavlja se pitanje, zašto Jeremić ne prošeta malo do Sv Stefana uz šale i pošalice, kako samo on to zna. Pu

  5. Ajde jeremicu ,smiri se malo,smiri strasti,nemas podrsku iz clanstva i ovo je rezultat.pitaj se sam u cemu si pogresio.zbig cega ti se raspala stranka.i ne krivi druge,ti si najveci krivac.Ali to sad nema veze.Ako i malo razmisljas protivnik ti nije Aleksic i njegova nova stranka ,nego tiranin,diktator u ovoj zemlji.Razmisli opet i kreni u borbu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.