Vukadinović: Zašto javnost Srbije o avioliniji Beograd-Priština saznaje iz Trampovog tvita

Ostavite komentar


  1. Štaviše, letovi se ne smeju obavljati iznad teritorija srpskih opština, zaboravila ministarka namerno da kaže.

  2. Vukadinoviću , nisi pazio na času, sedi – 1.
    Juče je SVE objašnjeno o tome šta ti danas postavljaš pitanja. I zašto „Lufthanza“ ; zašto USA ambasada ; ko je potpisao ( direktno ) i ostalo.
    Pametnome je i to bilo dosta , moj Vukadine …

  3. E moj Vuline pustio si Njemce da ti kroje nebo i zemlju. E moj Vucicu pustio si svoje kerove da grizu sopstveno meso. E moj Mali postao si super hik. E moj Daco raspevana glisto ispod cigle prodao si Kosovo jer ne bi u zatvor. E moja Mihajloviceva ti nisi ni za zepe da ispletes niti da narode povezes. Svi vasi mostovi se spajaju sa vasim dzepobima. Sve ste obesmislili. I naravno, otkuda vam sramota kada ste losi ljudi…Kafka bi vam pozavideo.

  4. Na stranu da je ekoloski neopravdano leteti na tako kratkim relacijama

  5. Pa da se ne pomisli da je izdaja u pitanju…. Ali opusteno….U krivicnom zakonu i Ustavu RS nisu definisani zlocini Izdaja i Veleizdaja….Drugo, fakticko stanje na terenu….. Moze biti priznanje na mala vrata… ,,Arapski partneri insistirali na uvodjenju linije sa Pristinom“…. Gde je aviolinija, tu je i priznanje….. `Ajd` fala Bogu i to da zavrsimo….. Makar i zamotano u oblandu….

  6. S kime je zaključen sporazum,da li Hašimom Tačijem,kao građaninom KIM , Prištinom kao gradom, kojem pripada aerodrom ili sa Kosovom kao „državom“?Ako je sa Kosovom,onda je to indirektno priznanje nezavisnosti Kosova.Da li se lažemo?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 9

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.