Vuletić (GDF): Vlast politički zloupotrebljava smrt patrijarha

Ostavite komentar


  1. Naj bitnije je da av sutra drzi oprostajni govor. Vec sada dobijam stomacne probleme posto u napred vidim grimase koje ponavlja godinama kao nas dusebbriznik.

    1. Zadivljen sam?! Evo, već se javljaju polupismene kreature, koje su spremne da, u histeričnoj mržnji, slede ovog moralnog gologuzana i politikanta. Smrt Patrijarha je za njega izuzetni moment da se oglasi i pljune u pravcu onih kojima nije ni do kolena. Država jeste Republika ali, to nije smetnja da se čoveku, koji je jako popularan i poštovan u ovom narodu, oda počast. Za Vas gospodine „Tomase“ od toga ko će sutra držati oproštajni govor bilo bi daleko važnije /i korisnije/, da upišete neki ubrzani kurs za opismenjavanje. Ne piše se „Naj bitnije“ već najbitnije. Ne piše se „u napred“ već unapred.

        1. Patrijarh se piše velikim slovom, jer se, u ovom slučaju, odnosi na konkretnu ličnost, čije se ime ne navodi.

    2. To sto ćeš imati stomacne probleme možda si zaražen Natovitisom….Ps: Brzo se leči….isto kao i autošovinizam….glavom o zid !!!

    3. Bez namere da Vas uvredim, neću ulaziti u suštinu Vašeg komentara već, samo ću Vam preporučiti neki ubrzani kurs za bazično opismenjavanje. „Naj bitnije“ se piše NAJBITNIJE a, „u napred“ se piše UNAPRED. Ponekad se problemi u glavi reflektuju kroz stomačne probleme. Razmislite?!

      1. Ako ste posecivali neku skolsku ustanovu, preporucujem Vam da optuzite predavaca Srpskog jezika, nisu puno obratili paznje na vase znanje. Aber warnheit i wichtig, habe Ich wass falsch gesagt? Namera poruke Vam smeta, smeta istina, ili

        1. Šta li ste hteli da kažete? Tipično za ljude neizlečivo zaražene „gastarbajterskim sindromom“, kojima je natucanje nemačkog jezika jedini pokazatelj njihove velike pameti i obrazovanja, navodjenjem ove rečenice, na nemačkom, pokušavate da pokrijete izrečenu glupost. Možda bi Vas, umesto Vučića, trebalo pozvati da održite oproštajni govor? Gospodine, sa tako tipičnim austrijskim imenom, proverite Vi, ipak, da nisu uzroci stomačnih problema u Vašoj glavi?

          1. Ja nisam gastarbeiter, ovde sam rodjen i imam AT drzavljanstvo govorim 4 jezika za razliku od Vas sendvicara koji koristite strane reci na Srpski nacin, ,,gastarbajter“ Nisam govornik na pomenu ali svakako dolazim da odam pocast Narodnom Vladiki Artemiju.

    1. Je l’ kao što je Živković nagovarao gradjane na neposlušnost, pa posle naplatio to sa kamatom? Neka, zahvaljujem.

  2. Veliki saveznik AV je preminuo, u njega je mnogo investirao, red je da se još malo izvuče korist.
    Nije mu strano da cedi iz leševa korist za sebe. Primeri su od O.Ivanovića preko Amfilohija,…

    1. Auh, kakve Vi probleme imate a da toga niste ni svesni?! Nema potrebe da AV, kako ga Vi zovete, „cedi korist iz leševa“, dovoljno je da ovaj narod pročita samo komentare ovakvog „kvaliteta“. Vladaće on još 100 godina, baš zahvaljujući hendikepiranoj i mentalno obogaljenoj opoziciji.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.