Vuletić: Ne slažemo se sa politikom Sergeja Trifunovića

Bivši član Predsedništva PSG najavljuje formiranje novog pokreta

Ostavite komentar


    1. De je be, ovaj Vuletic nasao sada da se istice. Cedo nas(e) keramicarsko u sistemu primenjene bezbednosti.

  1. Nije demokratija ono sto ja hocu.Ako ga je izabrala vecina onda ne vidim u cemu je razdor.

  2. Cek, cek, g
    Vuleticu, jel ste Vi clan Predsednistva koje je u toku izborne kampanje menjalo poverenike i postavljalo svoje poslusnike nebi li obezbedili pobedu? Da li ste vi clan Predsednistva koje je Skupstini Pokreta podmetnulo onaj kriminalni Statut? Da li ste Vi i ostali clanovi Predsednistva doveli Pokret do nivoa statisticke greske? A sta cemo sa inicijativom da se Veljanovski i Olenik iskljuce iz clanstva zbog malverzacija sa izborima? Vi ste gospodo draga pripadnici tzv. kombinacije, sedite po Bg kaficima i pravite sebi kombinacije, a Pokret se can kruga dvojke raspadao. Sve sto nije trebalo da se uradi, Veljanovski i Vi i Vasi satrapi ste uradili i sad vam Sergej ne valja. Nego ajmo srecan put i ostavite Pokret i nas koji smo ostali u njemu da probamo nesto da uradimo.
    S postovanjem,
    Miodrag Lazic, Krusevac

  3. Zorane Vuletiću, sve više ličite na svog nekadašnjeg partijskog šefa Čedu Jovanovića. Sve manje ste opozicionar, sve više obožavaoc Aleksandra Vučića. Okanite se politike, dosta ste muljalikao podpredsednik Opštine Zvezdara.

  4. Sergej je pesak koji ceka naredjenje od strane opozicije sta da kaze sledece posto svoje misljenje nema kao i svi u opoziciji.

  5. Evropske integracije? I malom detetu je jasno da je to samo šargarepa na štapu koja nas je i dovela u trenutnu situaciju.
    Živim u francuskoj. I da znate sve evropske zemlje su izrazito nacionalističke(o SAD-u da negovorim)ali uz to i liberalne. Šta ima loše u tome što voliš i poštuješ sam sebe(na prvom mestu)a zatim i ostale.
    Sergej bravo. Samo napred.

  6. Koliko ja znam Trifunović je glumac, a šta je ovaj gospodin po zanimanju ne znam. Očigledno se nisu dokazali u svojoj profesiji, pa hajde da se igramo politike.Kad izađu na izbore i dobiju potreban broj glasova za Parlament, neka onda kažu šta imaju.

  7. E zato smo i pukli i zato je Vucic, izmedju ostalog to sto jeste… cim neko izgubi unutarstranacku bitku odmah se napusta stranka, pobednici pljuju i osniva nova… zato nam se opozcija ravodnila, izbledela i izgubila im se snaga (da ne zanemarimo i gluposti i nedela koja su pocinili)..milioni stranaka, nemozes da po’vatas ko je gde… nema sujetnijih likova od nas.. ako nesto cenim u zapadnoevrespkoj politici, to je sto unutarstancke bitke nisu razlog za napustanje stranke… svaka stranka ima vise struja i svako se bori za svoju… krlaju se izmedju sebe, ali kad je vreme da se izadje na front i bori protiv drugih partija, u strankama se podrzava struja koja je pobedila… a kod nas sujeta je jaca od svega….

  8. Novi predsednik PSG-a, po odgovorima datim Jugoslavu Cosicu u Pressing-u nije pristalica ukljucivanja u EU i priznsnja Kosova, sto je u kontradikciji sa izvornim stavovima PSG. U tom slucaju je normalno formirati grsdjansku partiju prozapadne orijentacije, koja se zalaze za priznanje Kosova, dobrih odnosa sa susedima i ulazak u NATO. Red je, najzad, da jedna partija izadje sa potpuno jasnim programom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.