Vuletić o peticiji protiv sankcija Rusiji: Listu čine zavedeni anonimusi i dokazani ratni huškači

O peticiji grupe intelektualaca protiv uvođenja sankcija Rusiji

Ostavite komentar


  1. Čim vidim da se radi o nekoj „građanskoj“ organizaciji sve mi je jasno.

  2. Nas par procenata Srba, treba da zahvalimo Vuletiću na hrabrosti, da otvoreno kaže ono što je ovde, ne samo nepopularno, već i opasno.
    Naravno, ako mi bar ovo objavite.

  3. Isa 19. aprila 2022. u 13.30
    Nas par procenata Srba, treba da zahvalimo Vuletiću na hrabrosti, da otvoreno kaže ono što je ovde, ne samo nepopularno, već i opasno.

    Vas par procenata Srba možete uvek da podržite nekog nebitnog lika, ali ne odlučujete o sudbini Srbije. Naravno, svaki građanin ove zemlje je slobodan da misli šta hoće, to je njegovo pravo.

  4. Od svih relevantnih političkih organizacija koje su na ovim stanovištima, Danas je za sagovornika izabrao lika koji nije ni izašao na izbore, jer nije mogao potpise da skupi za Beograd.
    Probajte u PSG, oni koliko čujem imaju i poslanike i odbornike, a predstavljaju građansku Srbiju.

  5. Bravo za komentar.Gde da se potpisem?
    Pa kad se Beckovic pravi lud, hajde da predlozi da ne uvodimo
    sankcije jer se zna da je Srbija da je Srbija samostalna,ali mi da preknemo diplomatske odnose sa Rusijom…kao prvi u svetu.

  6. Podržavam uvođenje sankcija Rusiji i osudu ruske agresije na Ukrajinu. Solidarna sam sa građanima i građankama Ukrajine.

  7. Nečovečno je podržati rat.
    Podanički je poslušati EU.
    Ni EU ni Rusija nam ne misle dobro, jer mi ne mislimo sami sebi.

  8. G. Vuletiću ! „ Vaša glava ” nije pametnija od dvesta umnika potpisanih za peticiju protiv uvođenja sankcija Rusiji !!! A i ”. vaša demokratičnost je jaka isto koliko i pitanje Srbije ”! Dovoljno je besramno da sebi dajete važnost sa poređenjem dvesta intelektualaca , kojima niste dorasli da se poredite čak i sa dvojicom čija autobiografija je bolja od vaše ! Ali , šta će te , i „ takvi , bave se pametovanjem ” …

  9. Srbija treba jednom zauvek da se oslobodi pogubnog ruskog uticaja. Za nas je već kasno, bar našoj deci da ostavimo Srbiju čistu, umivenu i poštovanu u svetu.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 10

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.