Vulin: Iskrenost osude zločina se meri presudama zločincima

Komentar na izjavu predsednika Hrvatske

Ostavite komentar


  1. spinovanje, zašto? Vulinu vaši su mentori Sloba i Mira ubili Ivana Stambolića pre tačno 20 g i bacili ga u živi kreč (da sakriju zloćin) ubice su dobile presudu ali to nije dovoljno crveno-crna koalicija drži sve medije (i sve institucije) i 20 g od naroda sakrrivaju to ubistvo, poturaju druge da su ubili Ivana (samo je pitanje dana kada će ubistvo pripisati Đilasu, šolaku, Jeremiću, Obradoviću)….drže Srbiju BLOKIRANU 20 g važnije od budućnosti Srbije i života 7 milina nas je ta LAŽ da oni nisu ubili Stambolića, da nisu oni naredili balvan revolucije tj. da nisu oni ti koji su hteli ratniom putem da ruše ustav iz 1974….. Dok se to ne dogodi nema ništa od Srbije AV je samo čuvar te promašene i pogrešne ratne politike.

  2. znaci, predsednik Hrvatske bi trebalo rutinski da izda naredjenje sudovima kako da presude. Moze i usmeno, telefonom. Njihovo je samo da saslusaju instrukciju i sutra donesu narucenu presudu. Logicno

  3. ocito je da Vulin iako je dao dobru analizu Hrvatskog ponasanja nije lice koje nekome moze da popuje obzirom da je mladi jastreb Mire Markovic u to vreme huskao na sve strane ..mozda bi mogao i da se oglasi i izvine za smrt Stambolica,Djindjica, novinara, i mnogih licnosti iz ,,njegovog,,doba.Dakle neznam cime je pozvan da daje packe na mirne poteze koji ipak vode ka stabilnosti..neka se vise angazuje oko pravnog aspekta i pomoci za povratak nama izbeglicama.Tamo je narod uz bas takve teoreticare i jastrebcice sa mladjanim Vucicem,dacicem.. zlocincem Milosevicem i Mirom Arkanom klasicnim ubicom,sa sluzbama podstrekavao Srbe slao im glupog ubicu Martica ..sve su to direktni krivci egzodusa nas iz Hrvatske..Hrvati su samo iskoristili nepisano pravo da ,,ociste,,srbe iz drzave kao njihovu vekovnu teznju da budu deo austrougarske.Da su srbi prihvatili plan Z7 bili bi danas pokrajina u hrvatskoj .Ovako su pokatoliceni svi mladi koji zive u hrvatskoj..svi su se morali izjasniti kao hrvati..inace nema posla,skolovanja pristupa u drustvo..sacica pokusava da sacuva dostojanstvo..Dragi Voline ti si jedan od jezgra sto se sve desilo u Hrvatskoj..slali ste obicnom narodu tamo puske umesto pomoc u ostvarenju demokratskih prava..istina je da su nas hrvati ,,izbacili ,iz nase zemlje ali nimalo manje nisu krivi od vas i takvih.Iisto vas ne volim kao ni hrvatski sistem i stav prema srbima.Sada je povratak izbeglica hrvatska ekonomska racunica cista ko suza..zauzeli su i jos ce zauzeti posede srba izbeglica zahvaljujuci,,vasoj pravnoj medjunarodnoj pomoci,, nemamo mi nista od tvoje price ni od Milanovicevog izvinjenja koje zakasnelo i vezano iskljucivo za ekonomiju..i nemoj ti da smirujes tenzije i analiziras..kreni od sebe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.