Vulin: Nemački zvaničnik bi da Srbija ima okupacionog komandanta koji će određivati rezultate izbora

Ostavite komentar


  1. Ko je tebe bilo šta pizao, i koji si ti uopšte faktor u Srbiji? Kolika je tvoja podrška glasača? Ti si dokazani ruski plaćenik, i zaista mi nije jasno kako to da još uvek nisi u zatvoru ili zašto se ne vodi istražni postupak? Tvoje lažljive izjave dovode nas u situaciju koja nikako ne odgovara Srbiji. Sram te bilo!

  2. Ti tvoj komadant Vučić nece te otići mirno sa vlasti,pa ste ookrali izbore.
    Jel vas čeka robija.
    A vi ste plašljivi i bojite se zatvora.
    Toliko o vama.

  3. Molim vas manite se vise ovog rusa vidi se po faci da je veci rus od rusa putina

  4. A za Srbiju je po Vulinu bolje da ima za komadanta vođu narko kartela i naoružane navijačke falange koja je zemlju pretvorila u Kolumbiju!

  5. U Srbiji su na vlasti svi oni kojo su bili i devedesetih, sem Milosevica. To dovoljno govori o narodu bez buducnosti.

  6. I ti bi očigledno samo pare od EU i da im nabijas prst u oko da ti postavljaš uslove,kao i Milosevic svojevremeno pa smo videli kako su Srbi prošli. Ti koji nisi najveću patriotsku dužnost obavio prema otadzbin (da odslužio vojni rok ) ti bi očigledno reprizu iz devedesetih da lapnes još neki stan

  7. Već imamo okupacionog komandanta, Bican Harčenka. Da nije tako, ti bi odavno svirao klavir.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.