Vulin o izjavi Saracina: U Savetu Evrope nema mesta i za Srbiju i za Kosovo pod upravom UN

Ostavite komentar


  1. Izgleda mi da ovaj betmen ili čistač cipela pre če biti čistač vipela hahahaha evo čujem iz SAVETA EVROPE da su se baš zabrinuli oko ove ljute pretnje ovog čistača cipela mogo čete odgovarati vi lopuže uskoro i to sopstvenom narodu 200 000 €
    Od tetke pa da si je i jebao pa je skupo kereče govno jedno.

  2. Pa ko tebe pita voline?Ti koji si DEZERTER,SVERCER deviza,sta ti imas kome sta da kazes?Pokrij se do usiju i budi sretan sto te narod nosi na svojoj grbaci.Sovinista i rusofil.

  3. Ko više sluša i objavljuje šta priča ovaj psihopata koji je već odavno trebao da bude na lečenju u psihijatriskoj ustanovi.

  4. Tebi lako, imas tetku u Kanadi, a mi sta da radimo ako se ti i tvoj sef durite na EU!? Da puckamo bulke sa praznim tanjirima?

  5. Sa čim su šiptari zadužili Nijemce da tako žustro navijaju za neovisno Kosovo! Po cijenu nestanka Srbije nebi im ga dao. Z.

  6. Podržavam izjavu, samo da ostanete dosledni i da napustite SE ako teroristička tvorevina udje u nju. Neka im teroristi,Eu voli tu bagru.

  7. Evropa. Vrsi pritisak na Srbiju kako bi priznali kosovo i uveli sankcije rusiji

  8. Jednom fašista u crnoj uniformi fašista je i u rùžičastoj uniformi.

  9. Ti možeš da dobijes vreme u nasu kliniku,I to bez ikakve preporuke lekara opste prakse.Vidi se i ovim putem koja ti je dijagnoza preporučljivo.I to znaj,tebi je pod hitno potrebna terapija koju si vec odavno trebao da primas,jer koliko se vidi to ti je pod hitno potrebno.Mada,da budem iskren ti si mozda vec izgubljen slučaj.

  10. Znaci po ovom julovskom stvoru i dezerteru za vreme bombardovanja, mesto Srbije je u Putinovoj fasistickoj tvorevini.Definitivno ova kreatura,ako na vreme ne pobegne,mora zavrsiti na dugogodisnjoj robiji.

  11. Ma sada kad im je ovo Vulin sasuo neće moži ni tri dana da sastave. Izviniće se Srbiji i reći da je u pravu. Hvala Bogu što ga imamo da u najtežim trenucima smireno i dostojanstveno skreše neprijetelju sve u lice i potpuno ga porazi. To je nama naša borba dala da imamo Vulina za generala.

  12. Trbuhozborcu Vodjin,
    dnevno jedan mafijaški
    obračun,ubistva kao iz
    najcrnjih filmova a ti
    se petljaš tamo gde ti
    nije mesto.Dokle će ova Julina komunjara
    da se ,potpuno nekom
    petentan,petlja u viso
    ku politiku ? Sramota.

  13. Kosovo odavno je nezavisno ova lopuza hoce na ledja kosovske srbe da vlada a za to nema ni pamet ni ugled

  14. Eh, ovi Nemci šta nam rade. Toliko im je stalo do Kosova i Metohije. Ovo je zakamuflirana borba za nove kolonije. Em blizu, em bogata.

  15. Citat: Vulin je ocenio da u Savetu Evrope „nema mesta i za državu Srbiju i za teritoriju Kosovo i Metohija pod privremenom upravom Ujedinjenih nacija“.
    Komentar: Onako kako se artikulise, Vulin je sramota za funkciju koju obavlja. Kosovo upravljaju nosioci vlasti Kosova. Dobro bi bio da, a svojim Kosovskim ministrom za unutrasnje poslove, gospodinom Svecla, zajedno da se bore protiv kriminala

  16. Izgleda da smo dobili novog ministra inostranih poslova… on sve jeste samo ministar policije nije…

  17. Pristojne komentare, istinite, kulturne ne objavljujete, ali objavljujete ovog prostaka ostrašćenog mržnjom sa psovkama iz prošlog veka. Pre nego što ode u „savet evrope“ moraju da ga opismene i okulture, jer tamo je fin narod, ne znaju šta je kerče ili su kao i on.

  18. Jakob o sh idiot mozes biti ministar ?
    Radi I’ve blasting Sabiha ce Donita sanjcije

  19. Po imenu saracenu, moras da za siptare navijas, al Kosmet je Srbski, od Boga nam dat!
    Amin.

  20. Srbija nikada nece,nemoze niti sme ni metar Kosovskometohijske zemlje da prizna kao nezavisno Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.