Vulin o zabrani ulaska u Crnu Goru u uniformama: Izgleda da je uvek problem sve što je srpsko

Ostavite komentar


  1. Ja bih Vulinu zabranio da udje i u nasu zemlju, e, sramote, da nam je taj covek ministar odbrane!?

    1. Bezimena Ajajajao,kako te nije sramota da tako lupetaš.Zbog takvih budaletina se danas borimo za poštovanje ove Srbije,skote ljudski,ko si bre ti.Svako ko je uspeo da se oslobodi vojske,u svoje vreme,bio je dasa kome su se svi divili,a tebi smeta Vulin,smetaš ti samome sebi.Imaš li možda saznanje zašto nije bio u vojsci,kada nije bio u vojsci,da li zaista nije bio u vojsci,konju jedan.

      1. Nije bio u vojsci zbog kratkovidnosti, a ja sam u to vreme sa dioptrijom -2 bio u pešadiji. Mene nisu oslobodili. Postavljanje Vulina za ministra odbrane je jedno od najvećih poniženja za vojsku Srbije i pokazuje koliko vlast poštuje institucije ove države.

      2. Ne bi bilo lose da procitas sopstvenu repliku, mozda postanes svestan svoje nesvesti i nepismenosti?

      3. @Bota***Taj konj je bio u vojsci dve nedelje i nije osetio makedonsku zimu,ne zna ništa o pešadijskom naoružanju,nije spavao u iskopanoj zemunici na -20,pešanju do strelišta do Penuša ili na Krivolaku!

    2. Slažem se… Imate i moj glas da se ovom bezbožniku zabrani ulaz
      Ako on brani Srbe i crkvu onda smo mi stvarno u velikom problemu
      Pa on do juče nije znao da se prekrsti. To može samo u ovoj Vučićevoj Srbiji… Ministar odbrane čovek koji je pobegao od služenja vojske !

      1. Zar Srbiju i SPC treba da brane samo oni sto se krste? Zar to nije obaveza svih gradjana Srbije? Naravno izuzimam izdajnike i petu kolonu, koji treba da se bave svojim „poslom“ na sta im ne treba mnogoo ni zamerati ali, ne treba im dozvoliti da sire defetizam javno i otvoreno. Inace, za Vasu informaciju, mada Vi to tesko mozete da shvatite, najveci broj ministara odbrane nisu vojna lica a neki mozda nisu ni vijsku sluzili. To sto Vi mrzite Vulina ne znaci da on nije u pravu.

    3. Pa, tebe oni sumnjice da si se maskirao i da se kasnije predstavljas!!! Inace, znate se ti i milo jos od Zute Grede?!?Ofucali ste se obojica od tada!!! Ali i nafatirali!

  2. Nisu problem srbi Crnoj Gori, problem je ministar vojni Vulin i onaj koji ga je postavio na to radno mesto. Vulin nije ni znao gde se nalaze Rovci dok mu neko nije unspiratvno ukazao da se ono nalazi u susednoj drzavi Crnoj Gori. Ako bude Vulin i drustvo mu „branili srbe“ u Crnoj Gori, i ono malo srba koji se tako osecaju – preselice se u Beograd.

  3. Strašno je koliko je ovaj čovek u vlasti, pre sa Mirom Marković, sa našim novcem kupio stan i još ostale privilegije.TV pink i hepi je privremeno zabranjen u Crnoj Gori i na Kosovu a mi to ne možemo.Ko će nas rešiti ovakvih političara …

    1. Ali je njegova vlast mnogo manja i kraca nego vlast Mila Djukanovica u koju ste, i koga ste, Vi, i slicni Vama, trenutno „zaljubljeni“. Kada je u pitanju stan, pod cijih ste para Vi kupili Vas stan? Onaj, koji ste otkupili za 100 DM?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.