Vulin odgovorio Abazoviću: Samo Crna Gora može da ima Dritana

Ostavite komentar


  1. Vulinu pa ti hoces Kosovo, onda albanac moze da bude predsednik Vlade! Covece gde zivis? Pa jesi za demokratiju ili diktaturu, opredeli se!

  2. Vuline, Crna gora ima razne nacije u svojoj vladi, ali nema predstavnika tvoje rase.

  3. Isto se može reći i za Srbiju. Samo Srbija može da ima jednog Vulina.

  4. Koja si ti devalvacija za srpski rod.Ko te ovlasti da pričaš u to ime?Sramim se svake tvoje pojave i tvojih rečenica.Pročitaj opis radnog mesta za početak i radi to.

  5. Kompleksasi, niko nije glasao “da je Srbija genocidna drzava”!!!
    Ne lupajte!!

  6. OVO JE NEBESKI KRETEN.TU MU NEMA RAVNA,ALI MENE MUCI NESTO DRUGO.KAKO DA SE PRDSEDNIK NE OGLASI I ZAUSTAVI SAV OVAJ SOVINIZAM?
    ILI MOZDA ONA STARA OVDE „ODGOVARA“DA IDI SA POPOM BICES POP,IDI SA BUDALOM BICES BUDALA.
    NEBI TREBAO VUCIC DA SE JADA,JADIKUJE I GLUMI SVETSKOG DOBROCINITELJA,JER TO JE OSOBA KOJOJ NIKADA COVEK NE SME VEROVATI.MI ZNAMO KO JE BIO I KO JE VUCIC,PA TIME ME I NE CUDI SAV OVAJ PRIMITIVIZAM OD STRANE OVOGA SOVINISTE.

  7. Uvek me je stid što smo iz iste države i što me on „predstavlja“.

  8. Bruka za Srbiju!! Koje su sposobnosti ovog čoveka, osim da huška na sukobe?! Treba mu zabraniti da govori, ni dobar dan!!

  9. Xy@
    Cekam da nam Predsednik objavi da li je odustao od Velike Srbije na traktorima.
    UbitacnuTROJKU ,Hag postedeo .,
    Slučajno?

  10. Protjerali ambasadora Srbije i sada lupetaju.Milo vam je poslednji komunistički diktator u ex yu.Kav narod takva vlast.Vlast vam rastjera sve pa čak i paradajz turiste.

  11. Svaja čast za list,, danas“ popularniji je u komsiluku nego u srbiji.. Usput bravo za odluku vlade srbije, zabraniti ulaz svima koji pljuju po njoj.. Da su hteli da udju u hrvatsku ili bih oni bi ih uhapsili, ovako nalevo krug i kući

  12. I samo Srbija moze da ima Vulina koji je ljubio noge Julu ali to Srbi zaboravili.Ej covece lepo je biti Srbin ali je ruzno Srbovati.Pa pitices iz Vojvodine u kojoj je nekad xivelo ko zna koliko narodnodti a sad samo isticete Srpstvo

  13. Više od pola svijeta je reklo da ste počinili genocid u Srebrenici , što prije to i sami priznate isti taj svijet će se prijateljski odnositi prema Srbiji zajedno sa svim susjedima.

  14. A samo Srbija može da ima prostačinu Vulina za ministra… kaže narod „prema svecu i tropar“, e, pa kakva država, takvi i ministri…fuj!

  15. Vulin je fin, po meni bi svim tim poslanicima, koji su glasali za rezoluciju po kome su Srbi genocidni narod, zbog uvrede nacionalnog dostojanstva, trebalo zabraniti ulazak u Srbiju. Kad su mogli pevaljki, zbog nacionalističkih pesama, ovo ima još više smisla.

  16. Krivica je personalizovana. Za zločine pa i zločini genocida odgovorni su počinioci a ne narod kome pripadaju.

  17. Vuline ućuti već jednom! Svakom tvojom rečenicom Srbija sve više tone u glib!

  18. Kada bi Kosovo sutra odlučilo da se vrati Srbiji i Srbija bi morala da ima svog Dritana.

  19. Čovek se poštovati sa Če Gevarom, samo što je Če bio lekar i gerilac. Vulin ni jedno ni drugo.

  20. Treba nama vulin za predsednika,da vidimo onda izdajnike i tviterase

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.